Ξεκίνημα  ΝΙΚΗΣ η εκδήλωση της Ζωής

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Ξεκίνημα  ΝΙΚΗΣ η εκδήλωση της Ζωής

Πλήθος κόσμου παρέστη στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας –  απαρχή για ένα νέο ξεκίνημα στην πορεία της επί πολλά χρόνια αυτοδιοικητικής και δικηγόρου Ζωής Ράπτη, πρ. Γραμματέως Σχέσεων Κοινωνίας – Κόμματος της ΝΔ, που πρόσφατα ανακηρύχτηκε από τον Πρόεδρο της ΝΔ κ. Κυριάκο Μητσοτάκη υποψήφια βουλευτής στο Βόρειο Τομέα της Β΄ Αθηνών. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο CIVITEL OLYMPIC τη Δευτέρα, 18  Φεβρουαρίου.

Η Ζωή Ράπτη στην ομιλία αναφέρθηκε σε τρείς πυλώνες της καθημερινότητας, στους οποίους απέκτησε προσωπική και εργασιακή εμπειρία μετά από την σχεδόν εικοσαετή της ενασχόληση με τα κοινά.

Τον πυλώνα της οικογένειας και για το πώς αυτή θα στηριχθεί, υπογραμμίζοντας την συστηματική της εργασία της τα τελευταία χρόνια ως Γραμματέας Σχέσεων Κοινωνίας-Κόμματος –σε συνεργασία με τον Τομεάρχη Γιάννη Βρούτση-  τόσο με μονογονειακές οικογένειες, όσο και με Ενώσεις τριτέκνων και πολυτέκνων. Περαιτέρω επανέλαβε  την δέσμευση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη για ενίσχυση των οικογενειών με 2,000 ευρώ για κάθε παιδί θα γεννιέται.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στον πυλώνα της Υγείας τον οποίο έχει υπηρετήσει από την θέση της ως νομικός στην Επιτροπή Προμηθειών του Υπουργείου Υγείας ,αλλά και την τριετή της ενασχόληση ως μέλος του Τομέα Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, καλώντας παράλληλα τους παρευρισκόμενους να παραστούν  την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου στην παρουσίαση του Προγράμματος Υγείας της Νέας Δημοκρατίας στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

Τέλος αναφέρθηκε στον πυλώνα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης τον οποίο υπηρέτησε για δεκαέξι χρόνια ως Αντιδήμαρχος του Δήμου Ψυχικού και Πρόεδρος του Συνδέσμου τεσσάρων Δήμων ΣΠΑΠ (Γαλατσίου, Νέας Ιωνίας, Φιλοθέης, Ψυχικού) για την προστασία και ανάπλαση των Τουρκοβουνίων, τονίζοντας  την πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για άμεση απόδοση του ΕΝΦΙΑ στους Δήμους, ο οποίος και θα μειωθεί για όλους τους πολίτες κατά ποσοστό 30 %

Κλείνοντας είπε  ότι η Νέα Δημοκρατία έρχεται για να ενώσει τους Έλληνες και όχι για να τους διχάσει και κάλεσε τους παρευρισκόμενους σε συστράτευση για την μάχη των επόμενων Εθνικών Εκλογών .

Το παρών έδωσαν ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και βουλευτής Ηρακλείου Κρήτης κ. Λευτέρης Αυγενάκης, ο βουλευτής Ανατολικής Αττικής και τομεάρχης υγείας της ΝΔ κ. Βασίλης Οικονόμου, ο βουλευτής Άρτας της ΝΔ κ. Γιώργος Στύλιος, ενώ χαιρετισμό απέστειλαν: ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ κ. Κωστής Χατζηδάκης, ο πρ. Πρόεδρος της ΝΔ και επικεφαλής του Ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ κ. Βαγγέλης Μειμαράκης, ο πρ. Υπουργός και βουλευτής Κυκλάδων κ. Γιάννης Βρούτσης και οι ευρωβουλευτές κα Ελίζα Βόζενμπεργκ και κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης.

Επίσης, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Κηφισιάς – Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κυρίλου Πανοσιολογιότατος κ. Βασίλειος Κολοκυθάς, ο Γενικός Διευθυντής του φιλοπτώχου ταμείου της ΙΑ Αθηνών πατέρας Βασίλειος Χαβάτζας, ο Πρόεδρος της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης και πρ. Πρόεδρος της Βουλής της Γερουσίας των ΗΠΑ κ. Κρις Σπύρου και πολλοί Δήμαρχοι του Βόρειου Τομέα, μεταξύ των οποίων ήταν ο Δήμαρχος Φιλοθέης – Ψυχικού κ. Παντελής Ξυριδάκης, ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού κ. Ηλίας Αποστολόπουλος, ο Δήμαρχος Γαλατσίου κ. Γιώργος Μαρκόπουλος και ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γιώργος Θωμάκος. Επίσης, παραβρέθηκαν οι πρώην Δήμαρχοι Χαλανδρίου κ. Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος και κ. Γιώργος Κουράσης, οι  πρ. Δήμαρχοι Κηφισιάς κ. Νίκος Χιωτάκης και κ. Γιώργος Βάρσος, οι πρώην Δήμαρχοι Ψυχικού κα Ειρήνη Κατσαρού, κ. Δημήτρης Μαναός και κ. Κρίτος Νεόφυτος καθώς και ο πρ. Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού κ. Βασίλης Ξύδης.

Επίσης, παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της Β4 ΝΟΔΕ κ. Σπύρος Αβραμάκος, η Πρόεδρος της Β3 ΝΟΔΕ κα Φαίνη Χατζηαθανασιάδου, πολλοί αυτοδιοικητικοί των 14 Δήμων του Βορείου Τομέα, δικηγόροι, μέλη του τομέα υγείας της ΝΔ και υποψήφιοι περιφεριφεριακοί σύμβουλοι.

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις