Ο Ποσειδώνας έκοψε την πίτα του

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Ο Ποσειδώνας έκοψε την πίτα του

 

Το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019, ο Ποσειδών Α.Ο.Ν.Ψ. έκοψε την πίτα του στην κατάμεστη αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Αθλητικού Κέντρου Νέου Ψυχικού.

Στην πίτα του Ποσειδώνα παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Παντελής Ξυριδάκης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνα Αλεξοπούλου, Aντιδήμαχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι υποψήφιοι Δήμαρχοι κ.κ. Γαλάνης Δημήτρης και Κανελλάκης Νίκος, η επικεφαλής των Ενεργών Πολιτών κυρία Νάντια Σουμπασάκη και ο Γιάννης Χαρωνίτης, διευθύνων σύμβουλος της Κτ.Υπ. Α.Ε. Από την ΕΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΘΗΝΩΝ παρευρέθηκαν οι κ. κ. Αλεξόπουλος  Ιωάννης Πρόεδρος ΕΣΚΑ και το Μέλος του Δ.Σ. της ΕΣΚΑ κύριος Πέτρου Δημήτρης.

Ο Πρόεδρος του συλλόγου κύριος Αντώνιος Λαμπαδιάρης, αφού καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους, τη Δημοτική Αρχή, φορείς, συλλόγους, φίλους, υποστηρικτές και φυσικά τους γονείς, τους ευχαρίστησε θερμά και είπε χαρακτηριστικά στο λόγο του: ο Ποσειδών ΑΟΝΨ, είναι από τους παλαιότερους συλλόγους του τόπου μας. Ιδρύθηκε το 1963 από παιδιά και εγγόνια μικρασιατών, έτσι «έφτιαξαν» αυτή την ομάδα. Τα δισέγγονα και τα τρισέγγονα παίζουν σήμερα στην ομάδα σε ανοικτό γήπεδο. Ελπίζουμε κύριε Δήμαρχε να παίξουν και σε κλειστό. Το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστεί όλους τους συμβούλους του Δήμου, οι οποίοι ομόφωνα παίρνουν θέση για την επιχορήγηση του συλλόγου, επιχορήγηση η οποία καλύπτει το 15% των εξόδων του, ενώ το υπόλοιπο 85% καλύπτεται από τους ίδιους τους γονείς. Σεβόμενοι την εμπιστοσύνη όλων σας και τα χρήματα αυτά, επιλέγουμε τους καλύτερους προπονητές και στα γήπεδα αλλά και σε σχέση με την αθλητική παιδεία που δίνουν. Ανέφερε ότι ο σύλλογος είναι μια ζωηρή ακαδημία καθόσον αριθμεί 180 παιδιά στο μπάσκετ και 180 παιδιά στην κολύμβηση και ζήτησε από το Δήμο α) τη συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων, β) τη διαθεσιμότητα λωρίδων του κολυμβητηρίου από την 1η Σεπτεμβρίου και έκλεισε με την ευχή για κλειστό γήπεδο μπάσκετ.

Τι ειπώθηκε για το Κλειστό Γήπεδο Καλαθοσφαίρισης

Ο κύριος Χαρωνίτης στην ομιλία του ανάμεσα σε άλλα υποσχέθηκε ότι θα κάνει ότι είναι δυνατόν προκειμένου να αποκτήσουμε το πολυπόθητο Κλειστό Μπάσκετ. Θεώρησε την περίπτωση του 1ου Γυμνασίου ως δύσκολη καθώς δεν αφήνει χώρο αρκετό για να προαυλίζονται τα παιδιά και εξετάζει την περίπτωση του μπροστινού τμήματος του Ο.Τ. 150 εκεί δηλαδή που σήμερα νοικιάζεται ο χώρος από τον Σκλαβενίτη και χρησιμοποιείται ως πάρκινγκ.

Σε προσωπική επαφή που είχαν τα Τοπικά νέα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο μας ανέφερε ότι το Ο.Τ. 150 φαίνεται σήμερα ως η επικρατέστερη λύση. Δεν είναι όμως άμεσα εφαρμόσιμη διότι το συμβόλαιο με τον σούπερ μάρκετ λήγει το 2020. Σ’ αυτό το διάστημα θα εξεταστούν όλες οι παράμετροι προκειμένου να μην επιβαρυνθεί η περιοχή με επιπλέον κυκλοφορία. Σ’ αυτήν την περίπτωση θα εξεταστεί η σύμπραξη δημοσίου με ιδιωτικό τομέα (ΣΔΙΤ).

 

Τέλος μας ανέφερε ότι θα έχει επαφή με την κυρία Σουμπασάκη Νάντια η οποία έχει αναλάβει προσωπικά το θέμα τόσο του γηπέδου του ΠΟΨ όσο και του Κλειστού.

 

 

 

 

 

 

Μετά τις ομιλίες ακολούθησαν οι βραβεύσεις.

  1. ΚΟΖΟΜΠΟΛΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ για την προσφορά της στον Ελληνικό αθλητισμό. Η κυρία Κοζομπόλη είναι αργυρή Ολυμπιονίκης της υδατοσφαίρισης των Ολυμπιακών αγώνων της Αθήνας του 2004, και Πρόεδρος του Συλλόγου Ολυμπιονικών.
  2. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ΛΕΥΤΕΡΗΣ για την πολύτιμη και πολύχρονη προσφορά του στο Σύλλογο. Ο Λευτέρης υπήρξε προπονητής μπάσκετ της ομάδας για 25 συνεχόμενα χρόνια. Ο Πρόεδρος κύριος Λαμπαδιάρης είπε ότι ήταν η μέλισσα που μάζευε τα παιδιά,
  3. ΚΛΕΩΠΑΣ ΑΛΚΙΣ για την πολύτιμη και πολύχρονη προσφορά του στο Σύλλογο.
  4. ΜΑΛΤΕΖΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ για την πολύτιμη και πολύχρονη προσφορά του στην Ανδρική Ομάδα.
  5. ΠΑΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ για την ανάσυρση του Σταυρού στα Θεοφάνεια για δύο συνεχόμενες χρονιές
  6. ΓΚΟΤΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ για την εισαγωγή του στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
  7. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΙΧΑΛΗΣ για την εισαγωγή του στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς
  8. ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ για την εισαγωγή του στο Πανεπιστήμιο Πατρών
  9. ΓΚΟΤΣΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ για την εισαγωγή του στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής
  10. ΜΑΝΟΥΕΛ ΣΙΚΟΥΙΓΚ για την εισαγωγή του στα ΤΕΙ Θήβας
  11. ΛΑΚΑ ΜΑΡΚΟ για την εισαγωγή του στο DERRE COLLEGE

 

 

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις