Επίτιμος Πρόεδρος του ΠΟΨ ο Θανάσης Χανακούλας

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Επίτιμος Πρόεδρος του ΠΟΨ ο Θανάσης Χανακούλας

 

Σε μία εξαιρετική εκδήλωση που διοργάνωσε ο Π.Ο.Ψ. το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019 στο Αθλητικό Κέντρο Νέου Ψυχικού με τίτλο :  «Βραδιά Ιστορίας», βραβεύτηκε μεταξύ άλλων  και ο κύριος Θανάσης Χανακούλας στον οποίο απονεμήθηκε ο τίτλος του Επίτιμου Προέδρου του Π.Ο.Ψ. Ο κύριος Χανακούλας, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και διατελέσας δύο φορές Πρόεδρος (όπου η ομάδα σημείωσε άνοδο), είναι Γενικός Γραμματέας του Σωματείου .

Ο Πρόεδρος του ΠΟΨ κύριος Γιάννης Πετρίδης τόνισε πως, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε oμόφωνα να απονείμει στον κύριο Χανακούλα τον τίτλο του Επίτιμου Προέδρου του Π.Ο.Ψ. αναγνωρίζοντας  την πολυετή προσφορά του στην ομάδα. Βάσει καταστατικού και λόγω της απόφασης του βραβευθέντος να συμμετάσχει (με τον κύριο  Ξυριδάκη) στις προσεχείς Αυτοδιοικητικές Εκλογές, δεν θα μπορούσε παράλληλα να είναι και Γ.Γ. του Π.Ο.Ψ.

Μιλώντας ο κύριος  Χανακούλας, έκανε μία εκτενή και συγκινητική  αναφορά στην ιστορία του Συλλόγου ξεκινώντας από το 1961 όταν σε ηλικία 14 ετών  υπέγραψε δελτίο στον Π.Ο.Ψ.

« Μετά τα χρόνια πέρασαν σαν αστραπή. Ακολούθησαν η χούντα, το Πολυτεχνείο, ο αγώνας για επιστημονική, επαγγελματική και κοινωνική καταξίωση. Η ενασχόληση με την τοπική αυτοδιοίκηση, την πολιτική, τον συνδικαλισμό και τον αθλητισμό. Διατέλεσα Πρόεδρος του Π.Ο.Ψ. από το 1994-2004 και τον Νοέμβριο του 2014.  Όμως οι αναμνήσεις τελειωμό δεν έχουν, και έτσι πρέπει να προσαρμοστώ στην πραγματικότητα. Έζησα και ζω τέσσερεις γενεές (προηγούμενες, ταυτόχρονες, επόμενες και αυριανές). Οι νέες γενιές έχουν ήδη αναλάβει να συνεχίσουνε την ένδοξη ιστορία της ομάδας (Ίδρυση 1926) και είμαι σίγουρος γι’ αυτό. »

 

 

 

 

 

 

 

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις