ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΕΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ – ΦΙΛΟΘΕΗΣ – ΨΥΧΙΚΟΥ

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΕΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ – ΦΙΛΟΘΕΗΣ – ΨΥΧΙΚΟΥ

 

Η Δημοτική Κίνηση ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ Νέου Ψυχικού – Φιλοθέης – Ψυχικού, μετά από συλλογική αποτίμηση όλων των δεδομένων στην πορεία του Δήμου μας εν όψει και των Δημοτικών Εκλογών του Μαϊου, αποφασίσαμε τα εξής:

 

 

 

  1. Οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ συνεχίζουμε την αυτόνομη λειτουργία μας και παρέμβαση μας, όπως κάνουμε σταθερά από την ίδρυση μας, προβολή τοπικών προβλημάτων, κοινωνική δράση αλληλεγγύης προς τους ασθενέστερους, πολιτισμός, αθλητισμός, οργάνωση εκδηλώσεων κλπ.
  2. Τα δημοτικά μας πράγματα χρειάζονται ριζική ανανέωση. Σε αυτό απαιτείται και η συμβολή των παλαιότερων και καταξιωμένων αυτοδιοικητικών στελεχών του τόπου μας. Για αυτό και στηρίζουμε ομόφωνα την απόφαση της Επικεφαλής των ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ και Δημοτικής Συμβούλου Νάντιας Σουμπασάκη, μετά από 37 χρόνια συνεχούς προσφοράς στα κοινά, από την θέση της Δημοτικής Συμβούλου, να μην είναι πλέον υποψήφια στις δημοτικές εκλογές.
  3. Στις δημοτικές εκλογές του Μαϊου οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ αποφασίσαμε να συμμετάσχουμε με υποψήφιες και υποψηφίους στον συνδυασμό ΕΝΩΜΕΝΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, με Υποψήφιο Δήμαρχο τον Νεοψυχικιώτη Πολιτικό Μηχανικό και νυν Δημοτικό Σύμβουλο Νίκο Κανελλάκη.

Γιατί:

α. Στην διάρκεια της προηγούμενης τετραετίας διαπιστώθηκε ευρεία σύγκλιση απόψεων στα τοπικά μας θέματα μεταξύ των ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ και της ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ υπό τον κ. Μαναό. Τόσο στην από κοινού κριτική στον απερχόμενο Δήμαρχο, όσο και στην κατάθεση κοινών προτάσεων.

 

β. Η εποχή μας αλλά και η θέσπιση της απλής αναλογικής, επιβάλλει την ανάπτυξη του πνεύματος συνεργασίας με βάση κοινούς αυτοδιοικητικούς στόχους, ανεξάρτητα από άλλες διαφορές.

 

γ. Ο Νίκος Κανελλάκης είναι ένας νέος επιστήμων, αλλά διαθέτει και σημαντική αυτοδιοικητική εμπειρία. Έχει δώσει έμπρακτο δείγμα γραφής δημοκρατικότητας, μετριοπάθειας και ενωτικού πνεύματος, μακριά από φανατισμούς. Ταυτόχρονα μπορεί να εγγυηθεί την ισόρροπη ανάπτυξη όλων των δημοτικών κοινοτήτων του Δήμου μας σε αντίθεση με τον κ. Ξυριδάκη ο οποίος παραμέλησε ιδιαίτερα το Νέο Ψυχικό, αλλά και σε σημαντικό βαθμό την Φιλοθέη.

 

  1. Έχουν ήδη ξεκινήσει οι διαδικασίες για την συνδιαμόρφωση του δημοτικού προγράμμματος του συνδυασμού ΕΝΩΜΕΝΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ καθώς κι για τη συγκρότηση ενός ισχυρού, ανανεωμένου και υπερκομματικού ψηφοδελτίου.

 

Δημοτική Κίνηση: Ενεργοί Πολίτες Νέου Ψυχικού-Φιλοθέης-Ψυχικού, Παρίτση και Πλαστήρα, Νέο Ψυχικό. τηλ.2106778761-210677863.

Email:energoipolites2014@gmail.com,http://epnpfp.wordpress.com.

f/b: Ενεργοί Πολίτες Νέου Ψυχικού- Φιλοθέης- Ψυχικού.

f/b: Δίκτυο Αλληλεγγύης Ενεργών Πολιτών Νέου Ψυχικού- Φιλοθέης- Ψυχικού.

Blog: https://energoipolitesneopsychikofilotheipsychiko.wordpress.com/

 

 

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις