Το Blue Bell σήμανε την πορεία της ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ προς τη νίκη με το Νίκο Κανελλάκη!

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Το Blue Bell σήμανε την πορεία της ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ προς τη νίκη με το Νίκο Κανελλάκη!

 

Στις 30 Ιανουαρίου 2019,  η ΕΝΩΜΕΝΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ με τον υποψήφιο Δήμαρχο Φιλοθέης- Ψυχικού κ. Νίκο Κανελλάκη, στο ιστορικό Blue Bell, πραγματοποίησε την πρώτη εκδήλωση του έτους.

Το καλωσόρισμα στους εκλεκτούς προσκεκλημένους δεν μπορούσε να γίνει, παρά μόνο από τoυς αγαπητούς σε όλους, την Αντιπρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γαβριέλλα Χριστοδούλου και κατόπιν από τον πρώην Δήμαρχο Ψυχικού κ. Δημήτρη Μαναό.

«Η πιο μεγάλη τέχνη είναι να ξέρεις να αποχωρείς την κατάλληλη στιγμή», είχε πει ο μεγάλος φιλόσοφος Νίτσε. Ο Δημήτρης Μαναός ακολούθησε αυτήν την προτροπή. Η μεγάλη παράταξη «Ενωμένη Δημαρχία Πολιτών», στο πνεύμα της ανανέωσης εξέλεξε και στηρίζει ως υποψήφιο Δήμαρχο, τον ικανό και έμπειρο Νίκο Κανελλάκη.

«Τόπο στα νιάτα», είπε ο επιτυχημένος πρώην Δήμαρχος Δημήτρης Μαναός , ο οποίος καταχειροκροτήθηκε από το κοινό και έδωσε τη σκυτάλη αλλά και το λόγο, στον άξιο συνεχιστή του Νίκο Κανελλάκη.

Ποιος είναι ο Νίκος Κανελλάκης;

Γέννημα- θρέμμα του Δήμου, Πολιτικός μηχανικός και πρώην Αντιδήμαρχος Φιλοθέης- Ψυχικού.

Είναι νέος, αλλά έχει 20ετή εμπειρία και προσφορά στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Αγαπάει τον Δήμο και όπως είπε στην ομιλία του, έχει περπατήσει το Δήμο και στη τελευταία του γωνιά και γνωρίζει τις ομορφιές του αλλά και τα χρόνια προβλήματα του.

Πως περιέγραψε τη παράταξη του;

«Είμαστε ένας ανοιχτός συνδυασμός», είπε στην ομιλία του  ο υποψήφιος Δήμαρχος, «αυτόνομος, ανεξάρτητος, ανοιχτός σε όλους τους πολίτες που θέλουν να προσφέρουν για την πόλη».

«Έχουμε κάνει άνοιγμα σε νέους ανθρώπους, με μεγάλη και ενθουσιώδη ανταπόκριση. Το πηδάλιο του Δήμου πρέπει να το αναλάβουν οι νέοι !»

Μέσα στο Δήμο δεν υπάρχουν κομματικές ταυτότητες. Οι δρόμοι, τα πεζοδρόμια, η καθαριότητα, δεν έχουν χρώμα. Ο δημότης απαιτεί να έχει τις υπηρεσίες που δικαιούται και για τις οποίες πληρώνει. Δεν θέλει να χρησιμοποιείται από ανθρώπους που εκμεταλλεύονται τη θέση τους η την χρησιμοποιούν ως εφαλτήριο για να μεταπηδήσουν στην πολιτική σκηνή.

Ποιοι είναι οι κύριοι άξονες του προγράμματος του νέου συνδυασμού;

Τρεις είναι οι άξονες:

Η διατήρηση του οικιστικού χαρακτήρα! Όχι λόγια, επιτέλους πράξη.

Τα προβλήματα της καθημερινότητας και

Τα μεγάλα έργα.

Υπάρχουν πολλά ζητήματα καθημερινότητας. Όπως, η Ασφάλεια των πολιτών, η Δημοτική Αστυνομία,  τα πεζοδρόμια, η στάθμευση, το κυκλοφοριακό, η μετακίνηση των πολιτών με mini bus,  που θα αποτελέσει και προτεραιότητά μας.

Σημαντικό θέμα για εμάς είναι η διαχείριση του πρασίνου. Ο Δήμος μας δίνει ζωή στην Αττική!!! Αποτελεί έναν πνεύμονα πρασίνου!

Λένε ότι ο Δήμος μας κατοικείται από οικονομικά εύρωστους πολίτες. Η κρίση όμως έχει χτυπήσει την πόρτα όλων μας. Ένα μεγάλο πρόβλημα είναι το θέμα των αντικειμενικών αξιών. Ο κόσμος δεν αντέχει και έχουμε υποχρέωση να παρέμβουμε, με συνέπεια και επιμονή, όπως έκανε πάντα ο Γιώργος Λιαπής. Όχι μόνο για «τα μάτια του κόσμου».

Έχουμε στόχους και οράματα για τη πόλη μας. Πόσα κληροδοτήματα είναι αναξιοποίητα;

Γιατί δεν χρησιμοποιούνται Ευρωπαϊκά προγράμματα;

Έχουμε πολλές προτάσεις και για τους νέους και για τους πολίτες μεγαλύτερων ηλικιών

Όλα τα παιδιά μας, θα έχουν δωρεάν πρόσβαση στον μαζικό Αθλητισμό.

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν, η Κοινοτική Σύμβουλος Φιλοθέης Μαρία Σταματιάδη, οι πρώην Αντιδήμαρχοι Νέου Ψυχικού Ελένη Κατσούλη, Άρης Νάκας και Γιάννης Παπαϊωάννου, η Δημοτική Σύμβουλος Χάρις Συμεωνίδου, η πρώην Δημοτική Σύμβουλος και Πρόεδρος του Συλλόγου για τη Διατήρηση της Φυσιογνωμίας της Φιλοθέης Διονυσία Αντύπα Κούγκουλου, οι πρώην Δημ. Σύμβουλοι Ψυχικού Τιτίκα Παπασιδέρη και Μαρία Τσαμπούλα, ο συντονιστής προγράμματος της παράταξης ιατρός Θεόδωρος Αναγνώστου, η εκπρόσωπος στην επιτροπή Εθελοντισμού Μαρία Χριστίνα Παλαιολόγου, η πολιτευτής Μαριάνθη Καφετζή, οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Δημήτρης Κοσμάς, Έλσα Βεντούρα, οι Καθηγητές Ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Γιώργος Χριστοδούλου και Βάσω Γεννηματά, ο διακεκριμένοι ιατροί Ανδρέας Σταθόπουλος και Γιάννης Βλάχος, ο Πτέραρχος Βασίλης Δεμέστιχας, τα στελέχη και οι φίλοι της παράταξης.

Η βραδιά έκλεισε με ζωντανή Jazz μουσική με τον διεθνούς φήμης μουσικό Δημήτρη Βασιλάκη.

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις