Συνελήφθη 36χρονος αλλοδαπός με την κατηγορία της απάτης

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Συνελήφθη 36χρονος αλλοδαπός με την κατηγορία της απάτης

 

Συνελήφθη το βράδυ της περασμένης Τρίτης σε μπλόκο της Αστυνομίας στον κόμβο της Αγίας Βαρβάρας στα σύνορα των Δήμων Φιλοθέης-Ψυχικού και Χαλανδρίου, 36χρονος αλλοδαπός Αλβανικής καταγωγής για απάτη σε πώληση αυτοκινήτου στην Κηφισιά.

Θύμα αυτής της απάτης μέσω αγγελίας, έπεσε επιχειρηματίας 45 ετών από την Δροσιά, ο οποίος κατήγγειλε το περιστατικό στην Ασφάλεια Αττικής και κατέθεσε μήνυση. O δράστης είχε δημοσιεύσει αγγελία σε εφημερίδα σχετική με αγορές και πωλήσεις αυτοκινήτων, με αντικείμενο την πώληση αυτοκινήτου. Είχε δε τηλέφωνο επικοινωνίας  όπως ήταν φυσικό αλλά και ονοματεπώνυμο.  Έτσι επικοινωνεί μαζί του ο 45χρονος προκειμένου να αγοράσει το αυτοκίνητο για λογαριασμό της συζύγου του.

Συναντήθηκαν και συμφώνησαν να προκαταβάλει το ποσό των 3.500 ευρώ στο λογαριασμό του πωλητή ο οποίος μετά την απομάκρυνση από το ΑΤΜ …εξαφανίστηκε καθώς τελικά επρόκειτο για απατεώνα.

Δυστυχώς για τον δράστη διατηρούσε σελίδα στο φεισμπουκ και το όνομα που είχε δώσει ήταν αληθινό. Η υπόθεση σύλληψης ήταν εύκολη υπόθεση και έγινε σε μπλόκο στην προαναφερόμενη περιοχή μεταξύ Ψυχικού και Χαλανδρίου. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα με την διαδικασία του αυτόφωρου και ανακρίθηκε για τυχόν άλλες περιπτώσεις απάτης αλλά δεν ομολόγησε καμία.  Σε κάθε περίπτωση, οι περιπτώσεις εξαπάτησης μέσω του διαδικτύου αυξάνονται και αφορούν όλα τα προϊόντα από κόστος λίγων έως χιλιάδες ευρώ.

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις