ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΧΑΜΑΛΙΔΗΣ

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΧΑΜΑΛΙΔΗΣ

 

Ένας έμπειρος καταξιωμένος Δημότης μας συστρατεύεται με τον Δ.Γαλάνη.

Ο Νεοψυχικιώτης Σωκράτης Χαμαλίδης, με πολυετή εμπειρία στα κοινωνικά δρώμενα ενώνει τις δυνάμεις του με την Ομάδα του υποψήφιου Δημάρχου Δημήτρη Γαλάνη, αποδεχόμενος τις 7+1 αρχές της ιδρυτικής διακήρυξης της δημοτικής παράταξης «Προάστειο Πρότυπο».

 

Αναγνωρίζοντας την προσπάθεια και το έργο, όλων και των προηγούμενων Δημοτικών Παρατάξεων, θεωρεί ότι πάντα υπάρχουν δυνατότητες βελτίωσης και εξέλιξης προς όφελος των Δημοτών, ενός από τα πιο όμορφα Προάστεια του Λεκανοπεδίου, που χαρακτηρίζεται από φυσική ομορφιά και Ποιότητα ζωής.

 

Ενός Δήμου που οι Δημότες του αξίζουν να απολαμβάνουν τις απαράβατες αρχές της Ασφάλειας, Καθαριότητας και Πρασίνου. Ενός Δήμου που θα πρέπει να χαρακτηρίζεται από την αποτελεσματική του Διοίκηση και οι Δημότες του θα διακατέχονται από το αίσθημα του αλληλοσεβασμού και της Ενότητας.

Πιστεύοντας στις παραπάνω αρχές, κατεβαίνει ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο πλάι του Δημήτρη Γαλάνη. Έχοντας ένα κοινό στόχο, όλοι μαζί να δημιουργήσουν ένα «Προάστειο Πρότυπο».

 

Λίγα λόγια για τον Σωκράτη Χαμαλίδη.

Γεννήθηκε στις 18.12.66 στην Αθήνα, είναι πατέρας δύο αγοριών, του Χάρη και του Μιχάλη, σύζυγος της Νατάσσας Πρωτοψάλτη.

Κάτοχος διπλώματος MSc στο Μάρκετινγκ και Επικοινωνία, με σπουδές στις Γραφικές Τέχνες. Με Υποτροφία του Ι.Κ.Υ. πραγματοποίησε τις μεταπτυχιακές του σπουδές, Δίπλωμα στην Τυπογραφία και Γραφική Επικοινωνία. Eργάζεται στο Τμήμα Μάρκετινγκ Ελληνικής Εταιρίας τροφίμων.

Μιλά την Αγγλική γλώσσα και κατέχει βασικές γνώσεις Γερμανικών.

Διετέλεσε Πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης του 1ου Συστήματος Προσκόπων Ψυχικού (από 6/13 έως 1/18). Παραμένει στην Επιτροπή, ως Μέλος (από το 2009 έως 6/2013 και από 1/18 έως σήμερα).

Υπήρξε Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ν. Ψυχικού στις εκλογές του 2011 & 2014.

Διετέλεσε Μέλος του Δ.Σ. του Μορφωτικού Εξωραϊστικού Ομίλου Ν. Ψυχικού (από 3/15 έως 4/17).

Διετέλεσε Μέλος του Δ.Σ. του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Ψυχικού και Mέλος της Σχολικής Επιτροπής, (σχολ. χρονιά 2008-2009). Την ίδια χρονιά διετέλεσε, Πρόεδρος του Δ.Σ. του 1ου Νηπιαγωγείου Ν. Ψυχικού.

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις