Μετέτρεψαν το σπίτι του σε χαρτοπαικτική λέσχη

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Μετέτρεψαν το σπίτι του σε χαρτοπαικτική λέσχη

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Με κέρδος το αυτόφωρο βγήκαν οι κύριοι και κυρίες που συνελήφθησαν σε οικία της Νέας Φιλοθέης από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας της Ελληνικής Αστυνομίας, με την κατηγορία της παράνομης διεξαγωγής τυχερών παιχνιδιών.

Συνελήφθησαν 8 άτομα καθώς και ο ιδιοκτήτης του σπιτιού. Ανάμεσα τους ένας παρκαδόρος και μία κυρία που είχε αναλάβει έναν υποτυπώδη μπουφέ. Η πληροφορία για την παρουσία παράνομης δραστηριότητας, ήρθε από την παρουσία τεσσάρων ανδρών οι οποίοι είναι γνωστοί παίκτες παράνομων παιγνίων με κέρδη εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ. Όλοι τους ήταν κάτω από συνεχή παρακολούθηση καθώς κατοικούσαν σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας αλλά πάντα συναντιόταν στην Αθήνα και σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για τα –κατά περίπτωση- αδικήματα της νομοθεσίας για τα παίγνια και τα προσωπικά δεδομένα, ενώ για τα ίδια αδικήματα κατηγορείται και ο ιδιοκτήτης του σπιτιού.  Από την έρευνα, διαπιστώθηκε ότι είχε εγκατασταθεί τραπέζι για χαρτοπαιξία, ενώ επιπλέον βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 9 χιλιάδες ευρώ και 20 τράπουλες. Τα κατασχεθέντα πειστήρια θα αποσταλούν για φύλαξη σε ειδικούς χώρους της Διεύθυνσης Διαχείρισης Δημόσιου Υλικού, ενώ το χρηματικό ποσό θα κατατεθεί στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like: