Έκοψε την πίτα του το «ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ»

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Έκοψε την πίτα του το «ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ»

 

 

Ο υποψήφιος  Δήμαρχος Δημήτρης Γαλάνης και οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι του συνδυασμού ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ έκοψαν  “σε στενό οικογενειακό κύκλο” την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του συνδυασμού την περασμένη Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019 στην αίθουσα του τένις της Φιλοθέης .

Σε μια ζεστή βραδιά , όπου κάποιοι έφεραν και τα παιδιά τους, οι 35 υποψήφιοι βρέθηκαν μαζί και αφού έφαγαν, έκοψαν και την πίτα τους. Το φλουρί έπεσε σε ένα από τα νεότερα μέλη της ομάδας, τη δραστήρια Μίνα Μεταξίδη – Μελισσουργού.

Είναι αξιοσημείωτο ότι το κλίμα ευθυμίας, αισιοδοξίας και σιγουριάς για τις ερχόμενες Δημοτικές Εκλογές κυριάρχησε όλο το βράδυ ανάμεσα στους υποψήφιους.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Δημήτρης Γαλάνης στην ομιλία του τόνισε σε όλα τα μέλη του συνδυασμού την τεράστια δυναμική αυτής της ομάδας και μάλιστα ανέφερε ότι πρώτη φορά στην ιστορία του Προαστίου μας εμφανίζεται μία τόσο ποικιλόμορφη ομάδα. Από τη μια πλευρά, μια ομάδα με αυτοδιοικητικούς, με μεγάλη εμπειρία που εκλέγονται πολλά έτη και ψηφίζονται από τους δημότες. Και από την άλλη, νέοι άνθρωποι στην αυτοδιοίκηση, επιστήμονες και επαγγελματίες με διάθεση προσφοράς.

Έκανε εντύπωση σε όλους ότι την ομάδα αποτελούν καταξιωμένοι γιατροί, δικηγόροι, γνωστοί επιχειρηματίες, οικονομολόγοι, δημοσιογράφοι, manager επιχειρήσεων, εν ενεργεία δημόσιοι υπάλληλοι, πολιτικοί μηχανικοί, αρχιτέκτονες, συνταξιούχοι και φοιτητές!

Μια ομάδα πολύ ισχυρή, δεμένη μεταξύ της με ένα όραμα για ένα καλύτερο Δήμο, για ένα «ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ»!

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις