Δεν είναι μόνο ντροπή….

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Επιστολή

 

Δεν είναι μόνο ντροπή….

Διάβασα με μεγάλη προσοχή το δημοσίευμα της εφημερίδας σας ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ με τίτλο «Αυτό είναι ντροπή»

Αντικείμενο που δημοσιεύματος, μετά από μια βροχόπτωση, ο λασπότοπος του χώρου των οργάνων γυμναστικής στην πλατεία της οδού Ρήγα Φεραίου.

Το έργο της τοποθέτησης οργάνων γυμναστικής έμεινε ημιτελές χωρίς την τοποθέτηση τσιμεντένιου δαπέδου για τους λόγους που αναφέρονται.

Αντίστοιχα έργα ολοκληρώθηκαν στο Ψυχικό και την Φιλοθέη, ενώ η κατάσταση στο Νέο Ψυχικό έμεινε στάσιμη.

Για αυτό το θέμα υπάρχει αίτημα 120 κατοίκων του Νέου Ψυχικού προς τον Δήμαρχο Φιλοθέης Ψυχικού με αρ. πρωτοκόλλου 23047 στις 11/11/2014 στο οποίο επικροτούμε και χαρακτηρίζουμε επιτυχή την τοποθέτηση οργάνων γυμναστικής. Σημειώνουμε επίσης τη μεγάλη ανταπόκριση των πολιτών και ζητάμε την ολοκλήρωση του έργου με την τοποθέτηση διάτρητων κυβόλιθων ή κάτι άλλο αντίστοιχα.

Πέρασαν τέσσερα ολόκληρα χρόνια,  απάντηση δεν πήραμε, το έργο έμεινε ημιτελές και η κατάντια του χώρου είναι αυτή που απεικονίζει η δημοσιευμένη στην εφημερίδα φωτογραφία.

Υπάρχουν αρκετά ανάλογα αιτήματα των πολιτών του Νέου Ψυχικού που ταλανίζουν την καθημερινότητα τους και παραμένουν «εις τας καλένδας» του Δημαρχείου εάν δεν έχουν ριφθεί στον κάλαθο των αχρήστων.

Τις οίδε;

Φαίνεται ότι οι πολίτες του Νέου Ψυχικού είναι παιδιά ενός κατώτερου Θεού.

Προσωπικά νιώθω περήφανος που ζω στο Νέο Ψυχικό

Προκόπης Κατσάνης

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις