Μαθηματικές επιτυχίες

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Μαθηματικές επιτυχίες

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Από την Επιτροπή Διαγωνισμών της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας (Ε.Μ.Ε.) , ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του 79ου Πανελλήνιου Μαθηματικού Διαγωνισμού «Θαλής». Ο διαγωνισμός  πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018 και απευθυνόταν στους μαθητές των Β’ και Γ’ Γυμνασίου και Α’, Β’ και Γ’ Λυκείου.

Σ’ αυτόν τον 79ο διαγωνισμό, διακρίθηκαν 12 μαθητές από τα δημοτικά σχολεία του Δήμου μας, οι οποίοι θα λάβουν μέρος στην επόμενη φάση του διαγωνισμού «Ευκλείδης», που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019.

Οι μαθητές που διακρίθηκαν και πέτυχαν στον διαγωνισμό «Θαλής» είναι οι κάτωθι:

Από τη Β’ Γυμνασίου: Αθανασίου Σωτήρης από το 2ο Γυμνάσιο Νέου Ψυχικού, Βανδώρου Αικατερίνη από το Γυμνάσιο Ψυχικού, Γκίρκα Αικατερίνη-Δέσποινα  από το Γυμνάσιο Ψυχικού, Διακουμόπουλος   Ευγένιος από το Γυμνάσιο Ψυχικού, Χολέβα Ελεάνα από το 2ο Γυμνάσιο Νέου Ψυχικού.

Από τη Γ΄ Γυμνασίου: Γούναρη Ελένη από το 2ο Γυμνάσιο Νέου Ψυχικού, Λιουδάκη Κατερίνα από το 2ο Γυμνάσιο Νέου Ψυχικού, Παπαδάτου Ειρήνη από το Γυμνάσιο Φιλοθέης.

Από την Α΄ Λυκείου: Πινκερίδη Σοφία από το ΓΕΛ Ψυχικού.

Από την Β’ Λυκείου: Παντελάκης Ανδρέας από το ΓΕΛ Ψυχικού, Πετρόπουλος Αριστείδης από το ΓΕΛ Φιλοθέης, Σπίνουλας Σπυρίδων από το ΓΕΛ Ψυχικού.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και καλή επιτυχία στον επόμενο διαγωνισμό.

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις