Εκδρομή  στον «ομφαλό της γης»

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Εκδρομή  στον «ομφαλό της γης»

με την Δημιουργική Ωριμότητα Ψυχικού

Δελφοί – Αράχωβα

Η Δημιουργική Ωριμότητα Ψυχικού προτείνει μια διήμερη εκδρομή στην Αράχωβα και στους Δελφούς στις 5 & 6 Μαρτίου 2019. Η διανυκτέρευση θα πραγματοποιηθεί σε ξενοδοχείο 5* στην Αράχοβα (περιορισμένος αριθμός δωματίων) και θα περιλαμβάνει και πρωινό. Με βάση την Αράχωβα θα επισκεφτούνε το Μουσείο των Δελφών, την Κασταλία πηγή, το χωριό Δίστομο και την Ιτέα. Οι επισκέψεις στους αρχαιολογικούς χώρους θα περιλαμβάνουν και ξενάγηση από πιστοποιημένο ξεναγό. Είναι λοιπόν μια ευκαιρία όχι μόνο να τα δείτε αλλά να μάθετε και όλες αυτές τις ιστορικές και μυθολογικές λεπτομέρειες που κάνουν τα μνημεία αυτά ακόμα και πιο σημαντικά και εξηγούν γιατί οι Δελφοί είναι ο πιο ατμοσφαιρικός αρχαιολογικός χώρος της Ελλάδας και ο «ομφαλός της Γης».

Η τιμή κατά άτομο είναι 85€ για δίκλινο, και 120€ για μονόκλινο. Η παραπάνω τιμή περιλαμβάνει τα έξοδα μεταφοράς, την ξενάγηση, το πρωϊνό και φυσικά και την διανυκτέρευση.

Δηλώσεις συμμετοχής στην Γραμματεία του Πολιτιστικού Κέντρου Μπενετάτου, Δρόση 2 και Δροσίνη Ψυχικό, τηλ. 210 6745135 έως 5 Φεβρουαρίου 2019 με προκαταβολή 50€.

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like: