«Δίνουμε τα ρέστα μας… για ένα καλύτερο αύριο»

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

«Δίνουμε τα ρέστα μας… για ένα καλύτερο αύριο»

Ημέρες κουμπαρά

Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος η Εστία, το Κέντρο Κοινωνικής Φροντίδας ατόμων με νοητική υστέρηση, συνεχίζει το έργο της με την παροχή υπηρεσιών κοινωνικής φροντίδας σε άτομα με μέτρια και ελαφρά νοητική υστέρηση.

Πρώτος σταθμός της για το 2019 είναι το Σαββατοκύριακο 19-20 Ιανουαρίου, με τη διοργάνωση της εκδήλωσης «Ημέρες Κουμπαρά».

Από τις 10 πμ έως τις 6 μμ, δεκάδες πήλινοι κουμπαράδες θα μαζευτούν στον προαύλιο χώρο της ΕΣΤΙΑΣ (Σόνιας Νικολακοπούλου 13, Νέο Ψυχικό, 210 6713149), με σκοπό να συγκεντρωθούν έσοδα που θα στηρίξουν την συνέχιση του δύσκολου έργου της προς τα άτομα με νοητική υστέρηση που φροντίζει καθημερινά.

Οι γονείς, οι εθελοντές, οι φίλοι, τα μέλη, οι γείτονες, οι δημότες, καλούνται να δώσουν τα «ρέστα» τους και να υποστηρίξουν αυτήν την προσπάθεια.

Παράλληλα, θα λειτουργήσει και ένα πλούσιο bazaar με προσφορές σε είδη σπιτιού, διακοσμητικά, επώνυμα ρούχα και άλλα αξεσουάρ, όλα σχεδόν φτιαγμένα από τα παιδιά της ΕΣΤΙΑΣ. Επιπλέον, θα είναι ανοικτό για όλους το εκθετήριο με τα χειροποίητα αντικείμενα του σπιτιού, καθώς και ο φούρνος της Εστίας με τα ξεχωριστά σπιτικά κουλουράκια.

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις