ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Π.Ο.ΨΥΧΙΚΟΥ

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Π.Ο.ΨΥΧΙΚΟΥ

 

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Με την αναμενόμενη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018 στο Αθλητικό Κέντρο Νέου Ψυχικού, το Πάρτι Χριστουγέννων του Συλλόγου μας υπό την αιγίδα του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού, όπου συμμετείχαν πάνω από 350 άτομα, μέλη και φίλοι της ιστορικής μας ομάδας, οι ακαδημίες ποδοσφαίρου, οι προπονητές μας, η αντρική μας ομάδα, καθώς και οι αθλητές/τριες της κολύμβησης και της γυμναστικής.

Ξεχωριστή αίγλη, προσέδωσε στην εορταστική μας η εκδήλωση η παρουσία του Δημάρχου μας κ. Παντελή Ξυριδάκη, των Αντιδημάρχων κ.κ. Άλκη Γάτου και Νατάσας Αγγελάκη, της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κατερίνας Αλεξοπούλου, της Προέδρου του ΟΚΑΠΑ κ. Ελένης Λάβδα, του τέως Αντιδημάρχου κ. Γιώργου Παπαχρόνη και της Δημοτικής συμβούλου κ. Έλσας Δημουλά.

Την κορύφωση των εκδηλώσεων του Π.Ο.ΨΥΧΙΚΟΥ, θα αποτελέσει η ‘’Βραδιά Ιστορίας’’ που θα διεξαχθεί το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019, ώρα 7:30μμ στην αίθουσα θεάτρου του Αθλητικού Κέντρου Νέου Ψυχικού, όπου πέραν της εθιμοτυπικής κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, θα τιμηθούν παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές και παράγοντες που πρόσφεραν στην ιστορία του συλλόγου.

Το Δ.Σ. του Π.Ο.ΨΥΧΙΚΟΥ, προσκαλεί στην εκδήλωση ‘’Βραδιά Ιστορίας’’ όλους του πιστούς φίλους της ομάδας μας, απευθύνει τις θερμές ευχαριστίες στο Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού για τη σταθερή και ουσιαστική στήριξή του και εύχεται το 2019 να είναι γενναιόδωρο σε υγεία, αγάπη, ευημερία και επιτυχίες σε όλους!

Εκ της Διοικήσεως,  του Π.Ο.ΨΥΧΙΚΟΥ

Ιωάννης Ν. Πετρίδης                            Αθανάσιος Χανακούλας

Πρόεδρος Δ.Σ.                                 Γενικός Γραμματέας Δ.Σ.

 

 

 

 

 

 

 

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like: