«Ζωγραφίζουμε για καλό σκοπό»

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

 «Ζωγραφίζουμε για καλό σκοπό»

Το παράρτημα Φιλοθέης-Ψυχικού της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας διοργανώνει και σας προσκαλεί σε μια πρωτότυπη εκδήλωση την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018, από τις 11:00 έως 18:00, στην Α΄ Πλατεία Ψυχικού (Blue Bell), με τίτλο «Ζωγραφίζουμε για καλό σκοπό».

Εκεί, θα βρίσκεται η κυρία Άννα, η οποία ασχολείται με τη ζωγραφική πάνω σε αντικείμενα όπως: τσάντες, πέτρες, καπέλα, κεριά, πορτοφόλια, κ.ά. Η κυρία Άννα  διατηρεί  το εργαστήρι της στην Αιδηψό και έρχεται στο Δήμο μας εθελοντικά και αποκλειστικά για να προσφέρει την τέχνη της δωρεάν προκειμένου να ενισχυθεί το έργο της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.

Πάρτε μια τσάντα, ένα οποιοδήποτε ύφασμα, μια πέτρα, μια τσάντα ή ένα πορτοφόλι και αφήστε την να δημιουργήσει μια μοναδική ζωγραφιστή εικόνα.  Επίσης μπορείτε να της ζητήσετε συγκεκριμένη ζωγραφιά και γενικώς δημιουργήστε πρωτότυπα και χειροποίητα αντικείμενα για εσάς και τους αγαπημένους σας.  Τι θα σας στοιχίσει; Ρίξτε στον κουμπαρά της Αντικαρκινικής ό,τι έχετε ευχαρίστηση. Η κυρία Άννα θα φέρει και δικές της δημιουργίες που θα εκθέσει στον χώρο και θα έχετε την δυνατότητα να τις αγοράσετε σε απίστευτα χαμηλές τιμές.

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για το κοινωνικό έργο της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις