Το μήνυμα των εορτών από τον Δήμαρχο Παντελή Ξυριδάκη

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Φίλες και φίλοι,

Οι Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων, έφθασαν και φέτος. Για να ζεστάνουν τα σπίτια μας και τις καρδιές μας, για να κάνουν τα προάστιά μας ακόμη πιο όμορφα, την καθημερινότητά μας πιο φωτεινή.

Έφθασαν για να απομακρύνουν, έστω και για λίγο, όσα μας προβληματίζουν και μας στεναχωρούν. Για να μας θυμίσουν όσα μας ενώνουν και μας εμπνέουν, όσα μας δίνουν δύναμη και κουράγιο.

Κι αυτά δεν είναι λίγα, ούτε ασήμαντα. Είναι η αγάπη για τον τόπο μας και για την πατρίδα μας. Είναι η ελπίδα για το μέλλον των παιδιών μας και η πίστη ότι η νέα γενιά θα τα καταφέρει καλύτερα από εμάς. Είναι η αλληλεγγύη και η προσφορά στο συνάνθρωπο, που έγινε εστία φωτός μέσα στο σκοτάδι της κρίσης.

Είναι το γεγονός ότι εδώ, στο Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού, έχουμε καταφέρει μαζί να δημιουργήσουμε μια νησίδα ασφάλειας, ποιότητας και συνοχής. Έχουμε καταφέρει να διατηρήσουμε την ενότητα και την ομοψυχία μας, στα μεγάλα θέματα που αφορούν τον τόπο. Έχουμε αποδείξει, πάνω από όλα, ότι είμαστε μια κοινωνία ανθρωπιάς, που μπορεί να στηρίζει όσους έχουν ανάγκη. Μια κοινωνία που δεν αφήνει κανέναν πίσω, κανέναν μόνο.

Όλα αυτά σας καλώ να κρατήσουμε στις καρδιές μας και τα φετινά Χριστούγεννα. Ας περάσουμε χρόνο κι ας μοιραστούμε όμορφες στιγμές με αυτούς που αγαπάμε. Ας βρεθούμε όλοι μαζί στις φωτισμένες πλατείες και τους δρόμους της πόλης μας. Ας κάνουμε το καλό όπου και όπως μπορούμε, φροντίζοντας όσους μας χρειάζονται.

Ας κρατήσουμε ζωντανή τη μαγεία των Χριστουγέννων και ας υποδεχθούμε το 2019 με αισιοδοξία και χαμόγελο.

Εύχομαι σε όλους Καλές Γιορτές, υγεία και χαρά για τη νέα χρονιά.

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις