Το Χριστουγεννιάτικο bazaar της ΕΣΤΙΑΣ

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Το Χριστουγεννιάτικο bazaar της ΕΣΤΙΑΣ

 

Το Κέντρο Κοινωνικής Φροντίδας Ατόμων με Νοητική Υστέρηση «Εστία» διοργανώνει και φέτος το Χριστουγεννιάτικο παζάρι του από το Σάββατο 15 έως την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου, με το γούρι του 2019 να είναι ένα σύμβολο για τις προτεραιότητες του καθενός.

Το bazaar διεξάγεται στο χώρο της ΕΣΤΙΑΣ, Σόνιας Νικολακοπούλου 13, Ν. Ψυχικό, τηλ. 210 6713149 και ώρες από τις 10:00 έως τις 20:00 καθημερινά.

Στην εορταστική αγορά της Εστίας μπορείτε να ανακαλύψετε μοναδικές χειροποίητες δημιουργίες όπως: υπέροχα γούρια, στολίδια ξύλινα, πάνινα και μεταλλικά, ξύλινες κατασκευές, πινακάκια, σπιτικά μελομακάρονα και κουραμπιέδες, λικέρ, γλυκά του κουταλιού, χειροποίητα ζυμαρικά και πολλά ακόμη χριστουγεννιάτικα είδη με πολύ μεράκι και αγάπη για όλους εσάς.  Όλα είναι δημιουργίες χειροποίητες από τα παιδιά, τους εκπαιδευτές και τους εθελοντές της ΕΣΤΙΑΣ.

Τα έσοδα θα χρησιμοποιηθούν για να επικουρήσουν το έργο της Εστίας, για να βοηθήσουν τα παιδιά και να στηρίξουν τις οικογένειές τους.

Με το σύνθημα ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να κάνουμε το δέντρο της Εστίας ακόμη πιο φωτεινό!, τα παιδιά, οι γονείς, οι εκπαιδευτές, το προσωπικό και οι εθελοντές της ΕΣΤΙΑΣ σας καλούν να επισκεφτείτε το παζάρι της.

 

 

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις