Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Άλκης Γάτος μας ενημερώνει:

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Άλκης Γάτος μας ενημερώνει:

Η Δημοτική Αρχή όντας ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη  στα προβλήματα των ανθρώπων με κινητικά προβλήματα και πιστεύοντας ακράδαντα πως η πρόσβαση στον πολιτισμό είναι δικαίωμα όλων, προχωράει, μέσω της Τεχνικής Υπηρεσίας,  στην κατασκευή ασανσέρ στα Δημοτικά κτίρια, διευκολύνοντας με αυτόν τον τρόπο την προσβασιμότητα και εξασφαλίζοντας την πλήρη συμμετοχή και κοινωνική τους ενσωμάτωση.

 

Ολοκληρώθηκε λοιπόν η εγκατάσταση και λειτουργεί πλέον το εξωτερικό ασανσέρ προσπέλασης στην είσοδο του κεντρικού Δημαρχείου, στην οδό Μαραθωνοδρόμου, για να διευκολύνονται οι Δημότες με κινητικές δυσκολίες να επισκεφθούν το κτίριο για όποια υπόθεσή τους.

 

 

Επίσης συνεχίζονται και ολοκληρώνονται σύντομα οι εργασίες εγκατάστασης του ανελκυστήρα τεσσάρων στάσεων στο Πολιτιστικό Κέντρο Μπενετάτου στο Ψυχικό για την εύκολη πρόσβαση σε όλους τους ορόφους του κτιρίου κατά τις εκδηλώσεις του κέντρου.

Το ασανσέρ στην Άνω Αγορά της Φιλόθεης βρίσκεται στη φάση νέας αδειοδότησης, γιατί άλλαξαν από το κράτος αιφνιδιαστικά οι προδιαγραφές εγκατάστασης και επομένως έπρεπε να γίνει αναθεώρηση της μελέτης και να εκδοθεί νέα άδεια με όλη τη γραφειοκρατία του Δημοσίου.

 

 

Τέλος η μελέτη για το ασανσέρ του πρώην Δημαρχείου Φιλοθέης περιλαμβάνεται στο Τεχνικό Πρόγραμμα του 2019. Καθυστέρησε λόγω της απαραίτητης διαδικασίας υπαγωγής του κτιρίου και τακτοποίησης παλαιών αυθαιρεσιών, ώστε να εκδοθεί η σχετική άδεια.

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις