Επιστολή δημότη

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Επιστολή δημότη

Παραθέτουμε παρακάτω κάποια από τα σοβαρά θέματα, με την ευχή πως θα υπάρξει άμεση επέμβαση από τις αρμόδιες αρχές. Άλλωστε, είμαστε της άποψης, πως και οι ίδιοι οι δημότες οφείλουν να επισημαίνουν τα όποια προβλήματα παρατηρούνται στον Δήμο μας:

  1. Δημοκρατίας 80, Ψυχικό: Tουλάχιστον τα τελευταία 3 χρόνια ανακαινίζεται η εν λόγω κατοικία με την κατάληψη του πεζοδρομίου από πάσης φύσεως υλικά. Τα 3 αυτά χρόνια (ίσως και 4) είναι σχεδόν αδύνατον να περάσει πεζός από το ”δημόσιο” πεζοδρόμιο, με αποτέλεσμα ή να βγεί στον δρόμο-με κίνδυνο να χτυπηθεί από διερχόμενο αυτοκίνητο – ή να διαλέξει το απέναντι πεζοδρόμιο (που είναι  πολύ δύσκολο να περπατήσει κάποιος λόγω των ανασηκωμένων πλακών από τις ρίζες των δένδρων). Η ανοχή όμως έχει τα όριά της, αφού προ μιας εβδομάδας κινδύνεψε η σωματική ακεραιότης μας σε μια καθημερινή βόλτα με τον σκύλο μας από διερχόμενο αυτοκίνητο, επειδή τολμήσαμε να βγούμε στον δρόμο στην προσπάθειά μας να παρακάμψουμε τα υλικά που βλέπετε στις συνημμένες φωτό (φωτό με ημερομηνία 16.12.18). Ειλικρινά ο Δήμος τι κάνει γι αυτές τις παρατυπίες;
  2. Στην διασταύρωση (με μεγάλη κίνηση) των οδών Δημοκρατίας με την Αγ. Δημητρίου δεν υπάρχει κάποια γραμμογραφημένη διάβαση πεζών ή κάποια σήμανση για μείωση ταχύτητας, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η σωματική μας ακεραιότητα από τους επίδοξους ραλίστες. Το ίδιο συμβαίνει και στο πολύπαθο και επιβαρυμένο δρομάκι Λοχ. Ευστρατιάδου (Εκκλησία, Λαϊκή, σχολικά κλπ)
  3. Ο Δήμαρχος, σε επίσκεψή μας το καλοκαίρι στο γραφείο του, υποσχέθηκε ότι θα τοποθετήσει τα νόμιμα (επιτρεπόμενα) σαμαράκια από καουτσούκ (π.χ. της3Μ) στην συμβολή των οδών Αθανασιάδου με την Ευστρατιάδου καθώς και στο τέλος της Ευστρατιάδου στην συμβολή της με την Δημοκρατίας. Δυστυχώς δεν έγινε κάτι ακόμα.
  4. Το πιο σημαντικό δε είναι, ότι κινδυνεύει το προάστιό μας να χάσει τον χαρακτήρα του με την επικείμενη λειτουργία καταστημάτων στην Παλιά Αγορά, την συνεχιζόμενη λειτουργία του ξενοδοχείου στην οδό Υακίνθων, με συνέπεια τον υποβιβασμό του, την απαξίωση των περιουσιών μας και την υποβάθμιση του βιοτικού μας επιπέδου. Κατοικούμε τα τελευταία 40 χρόνια στο Ψυχικό. Ποτέ η Δημοτική Αρχή δεν ήταν τόσο αδιάφορη και απούσα από τα προβλήματα των κατοίκων.

Γιώργος και Λούσυ Κοντογεώργη

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις