Κλοπές αυτοκινήτων

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Κλοπές αυτοκινήτων

Γράφει ο Νίκος Μενεμενόγλου

Car thief

Δύο κλοπές αυτοκινήτων είχαμε στο Νέο Ψυχικό την περασμένη εβδομάδα και όσο πλησιάζουμε προς τα Χριστούγεννα, η Αστυνομία ειδοποιεί για τυχόν προφυλάξεις που πρέπει να λαβαίνουν οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων, πάντα στο μέτρο του δυνατού. Να ελέγχουν τις κλειδαριές και να μην αφήνουν πράγματα οποιασδήποτε αξίας μέσα στο αυτοκίνητο τα οποία να είναι ορατά.

Πιο συγκεκριμένα και στις δύο περιπτώσεις οι δράστες έκλεψαν αυτοκίνητα μικρού κυβισμού. Το ένα από το Νέο Ψυχικό και το δεύτερο στην Νέα Φιλοθέη, που όμως το αυτοκίνητο ανήκε σε δημότη Φιλοθέης-Ψυχικού. Πιο συγκεκριμένα στα όρια του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού με την περιοχή της Νέας Φιλοθέης (Δήμος Αθηναίων)  πλησίον της οδού Μουσών, εκλάπη αυτοκίνητο μάρκας Σιτροέν χρώματος κόκκινου. Οι δράστες καλυπτόμενοι από πυκνό δέντρο μέσα σε κατοικημένη περιοχή, κατάφεραν να αποσυνδέσουν τον συναγερμό και να το κλέψουν. Η ατυχία είναι ότι ο ιδιοκτήτης είχε αφήσει στο πορτ μπαγκαζ τσάντα με ηλεκτρονικό υπολογιστή τύπου λαπ τοπ το οποίο περιείχε σημαντικά έγγραφα της δουλειάς του ως μηχανικός και τα οποία τα έχασε.

Στην δεύτερη περίπτωση, ή κλοπή έγινε στο Νέο Ψυχικό και πάλι στα σύνορα με τον Δήμο Αθηναίων. Οι δράστες κατάφεραν και σε αυτήν την περίπτωση να απενεργοποιήσουν τον συναγερμό ενός Toyota Yaris χρώματος μαύρου και εξαφανίστηκαν. Οι κλέφτες πάντα βρίσκουν τρόπους να παραβιάζουν τα οχήματα αλλά τουλάχιστον ένας καλός συναγερμός ή μια κάμερα ασφαλείας στις πυλωτές, μπορούν να αποτρέψουν την κλοπή.

Οι κλοπές δηλώθηκαν στο αστυνομικό τμήμα.

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις