Κάτοικος Νέου Ψυχικού ο 28χρονος που παρίστανε τον αστυνομικό

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Κάτοικος Νέου Ψυχικού ο 28χρονος που παρίστανε τον αστυνομικό

Γράφει ο Νίκος Μενεμενόγλου

Συνελήφθη  ο 28χρονος που είχε πάρει φόρα και παρουσίαζε τον εαυτό του ως αστυνομικό. Οι καταγγελίες άρχισαν να πληθαίνουν και η Ασφάλεια Αμπελοκήπων έστησε έναν μεγάλο ιστό στις περιοχές που εμφανιζόταν και τελικά τον «τσάκωσε» στους Αμπελοκήπους. Η σύλληψη πάντως δεν ήταν εύκολη αφού οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τον ελέγξουν και εκείνος διέφυγε. Κατάφεραν όμως κατά την σύντομη συμπλοκή, να του αποσπάσουν ένα τσαντάκι που περιείχε μέσα όλα του τα στοιχεία αλλά και διάφορα αντικείμενα που σαφώς θα επιβαρύνουν την ενοχή του στο δικαστήριο όπως ένα πλαστικό αεροβόλο όπλο, έναν ασύρματο, ένα ζευγάρι χειροπέδες και ένα δελτίο ταυτότητας αστυνομικού για το οποίο είχε δηλωθεί απώλεια από το νόμιμο κάτοχό της. Λίγη ώρα αργότερα,  εντοπίσθηκε και συνελήφθη έξω από το σπίτι του στο Νέο Ψυχικό. Πρόκειται για μόνιμο κάτοικο Νέου Ψυχικού και σύμφωνα με τις καταθέσεις των γειτόνων, για άνθρωπο μοναχικό και λιγομίλητο. Σε κάθε περίπτωση, οι κατηγορίες που του αποδόθηκαν είναι το ίδιο σοβαρές και φέρουν μεγάλες ποινές όπως  για αντιποίηση αρχής αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, απείθεια και παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Από την έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν: πηλίκιο αστυνομικού, δερμάτινο πορτοφόλι, το οποίο έφερε στο εσωτερικό του μεταλλικό έμβλημα της ΕΛ.ΑΣ., φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζονταν ο ανωτέρω με στολή αστυνομικού, σφραγίδες, κινητά τηλέφωνα και φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής.

Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών που θα αποφασίσει για την τύχη του μετά την απολογία του.

Τις ημέρες των Χριστουγέννων η Αστυνομία ενημερώνει ότι οι κάθε είδους απατεώνες θα πολλαπλασιαστούν και οι πολίτες θα πρέπει να είναι σε επαγρύπνηση.

 

 

 

 

 

 

 

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like: