Δωρεάν μαστογραφία στο Ψυχικό

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Δωρεάν μαστογραφία στο Ψυχικό

Η μονάδα του φορητού μαστογράφου, θα βρίσκεται την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018 στη Νέα Αγορά του Ψυχικού, στις 10:00 το πρωί, μπροστά από το  ζαχαροπλαστείου «Καμέλια» (28ης Οκτωβρίου 1).

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται από την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία σε συνεργασία με το παράρτημα Φιλοθέης – Ψυχικού.

Τα ραντεβού έχουν αρχίσει να κλείνονται από τις 29 Νοεμβρίου και θα κρατηθεί σειρά προτεραιότητας. Για να κλείσετε ραντεβού μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Πρόεδρο του τοπικού μας παραρτήματος κυρία Νατάσα Αγγελάκη στο τηλέφωνο: 6937475107 και από τις 10 το πρωί  έως τις 2 το μεσημέρι.

Οι προϋποθέσεις για τον μαστογραφικό έλεγχο είναι οι εξής: – Ηλικίες γυναικών από 40 έως 70 ετών, – Να μην έχει γίνει μαστογραφία τους τελευταίους 12 μήνες, – Να μην έχουν ιστορικό καρκίνο μαστού, βιοψίας ή αισθητικής επέμβασης στο μαστό, – Να μην είναι σε έμμηνο ρύση (περίοδο), από 3 ημέρες πριν έως 5 ημέρες μετά. Η εξέταση είναι ανώδυνη, διαρκεί ελάχιστο χρόνο και με τα νέα μηχανήματα που η δόση ακτινοβολίας είναι εξαιρετικά χαμηλή.

Τα έξοδα μετακίνησης του μαστογράφου είναι προσφορά του κυρίου Νίκου Αποστόλογλου, ιδιοκτήτη του ζαχαροπλαστείου Καμέλια.

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις