Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018 – Ημέρα Βιβλιοπαρουσίασης στο ΧΑΡΤΟΠΟΛΙΣ

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Το βιβλιοπωλείο ΧΑΡΤΟΠΟΛΙΣ και η Ελένη Νικολέλη (Λ. Κηφισίας & Δ. Βασιλείου 1, Νέο Ψυχικό, τηλ. 21 0677 7854) σας προσκαλούν σε δύο νέες βιβλιοπαρουσιάσεις, την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018  στο χώρο του.

Η πρώτη είναι προγραμματισμένη για τις 11:00 το πρωί, όπου θα παρουσιαστεί το νέο βιβλίο του Ηλία Μαμαλάκη με τίτλο «Η Μύρτις και η μελόπιτα» από τις  εκδόσεις ΑΡΜΟΣ.

Είναι ένα παραμύθι για την ζωή της Μύρτιδας. Ένα κοριτσάκι που έζησε στα χρόνια της άνθισης της δημοκρατίας, τον χρυσό αιώνα του Περικλή. Μέσα από την περιπλάνηση της Μύρτιδας αναδεικνύεται η καθημερινή ζωή των Αθηναίων του 5ου αιώνα π.Χ., αλλά και οι διατροφικές τους συνήθειες. Τι τρώγαν, πώς μαγειρεύαν, τι τρόφιμα ήταν διαθέσιμα και πώς; Μια διαφορετική ζωή που έκανε τα παιδιά να βιώνουν το περιβάλλον την οικογένεια το πολίτευμα.

 

Η δεύτερη θα γίνει το απόγευμα στις 7:00 μμ, όπου η Κατερίνα Γιατζόγλου και ο Δημήτρης Αποστόλου θα παρουσιάσουν το βιβλίο τους «ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ» από τις εκδόσεις Α.Α.ΛΙΒΑΝΗ.

Είναι η ιστορία της Έλλης και του Πάρι, και αναφέρεται στην ανατομία των ερωτικών σχέσεων. Δύο άνθρωποι ερωτεύονται έτσι ξαφνικά. Και από ξένοι γίνονται απαραίτητοι σε χρόνο dt. Αλλά δεν είναι δύο. Είναι αυτοί, οι εγωισμοί τους, οι γονείς τους, οι πληγές τους και οι φόβοι τους. Άρα είναι πολλοί, που πρέπει να χορέψουν μαζί, κάτω από τη βροχή της τεστοστερόνης και των άλλων ορμονών. Καμία σχέση.

Οι συγγραφείς θα συνομιλήσουν με τους αναγνώστες τους και θα υπογράψουν αντίτυπα των βιβλίων τους.

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις