ΠΡΟΣΟΧΗ! Επικίνδυνη «τάφρος» στην Ξενοπούλου!

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Επικίνδυνη «τάφρος» στην Ξενοπούλου!

πλάτος και μήκος ευδιάκριτα – πραγματική τάφρος !!!

 

ΕΥΔΑΠ και ΔΕΔΔΗΕ τις τελευταίες μέρες σκάβουν τους δρόμους ήπιας κυκλοφορίας που βρίσκονται πέριξ της Αγίας Σοφίας και συγκεκριμένα στην οδό Ξενοπούλου και στους κάθετους δρόμους αυτής. Οι φωτογραφία είναι τραβηγμένες από την συμβολή των οδών Χρηστοβασίλη και Ξενοπούλου την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου στις 12 τα μεσάνυχτα μετά από αλλεπάλληλες κλήσεις περιοίκων προειδοποιητικές για την επικινδυνότατα. (φωτό 1)

 

Τα συνεργεία άνοιξαν τάφρο μήκους περίπου 5 μέτρων και βάθους 3 μέτρων, άφησαν τα έργα στην μέση, τα μπάζα γύρω γύρω και μέσα στα παρτέρια. Τις πλάκες κυβόλιθων πεταμένες μέχρι την πιο πάνω γωνία και …κατά την προσφιλή συνήθειά τους εγκατέλειψαν το έργο χωρίς καμιά ασφάλεια για τους διερχόμενους.

 

 

Οι περίοικοι μας ζήτησαν την βοήθειά μας για την γνωστοποίηση του θέματος, αφού πρώτα – όπως οι ίδιοι μας είπαν- έχουν τηλεφωνήσει στον Δήμο από το πρωί.

φωτο 2

 

Μέχρι αυτήν την ώρα της Παρασκευής 11:30 στο σημείο αυτό δεν έχουν πάει συνεργεία ούτε των ΔΕΚΟ ούτε του Δήμου.  (φωτό 2)

Παρακαλούνται οι υπεύθυνοι να τοποθετήσουν τα απαραίτητα προστατευτικά μέτρα άμεσα για να μην υπάρξει ατύχημα δεδομένου ότι έρχονται και Σαββατοκύριακο όπου οι υπηρεσίες θα είναι κλειστές αλλά και άσχημα καιρικά φαινόμενα.

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις