Μεγάλη συμμετοχή των δημοτών του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού στον 36ο Μαραθώνιο

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Τα παιδιά διασκέδασαν με την ψυχή τους

Ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ διοργάνωσε παράλληλους αγώνες δρόμου για τα παιδιά των δημοτικών σχολείων των τριών Κοινοτήτων του Προαστίου.

Το πρωινό της Κυριακής 11ης Νοεμβρίου που διεξήχθη ο 36ος Μαραθώνιος Ειρήνης,  σχεδόν 450 παιδιά , αγόρια και κορίτσια, ηλικίας 6 έως 12 ετών συνοδευόμενα από τις οικογένειες και τους συνοδούς τους,  έτρεξαν απόσταση 500 (πεντακοσίων)  μέτρων, επί της Λεωφόρου Μεσογείων, μέσα στα όρια του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού και ελάχιστα λεπτά από την λήξη της τοπικής διοργάνωσης, πέρασε και ο πρώτος Μαραθωνοδρόμος.

Σε μία πραγματικά άρτια διοργάνωση που συμμετείχαν πλήθος εργαζομένων από τις υπηρεσίες καθαριότητας και Πρόνοιας του Δήμου και σε συνεργασία με τους γυμναστές του ΟΚΑΠΑ, διοργανώθηκαν συνολικά τέσσερις αγώνες δρόμου των 500 μέτρων :

Ο πρώτος για τα κορίτσια της Α΄, Β΄, και Γ΄ τάξης των δημοτικών σχολείων, ο δεύτερος για τα αγόρια Α΄, Β΄, και Γ΄ τάξης, ο τρίτος για τα κορίτσια της Δ΄, Ε΄και Στ΄ τάξης και ο τέταρτος για τα αγόρια της Δ΄, Ε΄ και Στ΄ τάξης των δημοτικών σχολείων.

Όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στους αγώνες δρόμου έλαβαν μετάλλιο ενώ στα τρία παιδιά που τερμάτισαν πρώτα σε κάθε αγώνα έγιναν απονομές μεταλλίων και αναμνηστικών διπλωμάτων ενώ στους πρώτους δόθηκαν και αναμνηστικά έπαθλα.

Τις απονομές έκαναν η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κατερίνα Αλεξοπούλου , η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού και υπεύθυνη της διοργάνωσης κ. Μάρω Τρέζου , η Αντιδήμαρχος Δημοτικής Διακυβέρνησης κ. Νατάσσα Αγγελάκη και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Αλέξανδρος Μαζαράκης.

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις