Παρουσίαση Βιβλίου της Μαρίας Ευθυμίου

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

«Μόνο λίγα χιλιόμετρα …. Ιστορίες για την Ιστορία»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η Μαρία Ευθυμίου με τις συνδιοργανώτριες, την Αντιδήμαρχο Κατερίνα Πετρίτση – Μουράντ και την Σίκη Παπαϊωάννου Πρόεδρο της Παναθηναϊκής Νέου Ψυχικού

Την Δευτέρα 15 Οκτωβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Μπενετάτου, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του νέου βιβλίου της χαρισματικής καθηγήτριας Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, Μαρίας Ευθυμίου, σε συνεργασία με τον έγκριτο δημοσιογράφο Μάκη Πρόβατα.

Πάρα πολύ μεγάλη συγκέντρωση με  αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου, οι χώροι του Πολιτιστικού Κέντρου ήταν κατάμεστοι μέχρι το δρόμο.

Το βιβλίο προλόγισαν η Αντιδήμαρχος Κατερίνα Πετρίτση – Μουράντ & η Πρόεδρος της Παναθηναϊκής Νέου Ψυχικού Σίκη Παπαϊωάννου, οι οποίες συνδιοργάνωσαν την επιτυχημένη εκδήλωση.

Ένα πραγματικά απολαυστικό βράδυ, με τη γνωστή μαγεία του λόγου της Μαρίας Ευθυμίου, για ένα ξεχωριστό βιβλίο το οποίο προσεγγίζει εποχές και γεγονότα, άτομα, κοινωνίες, προθέσεις και στοχεύσεις, διαψεύσεις και επιβεβαιώσεις.

Βιώματα από την προσωπική ιστορία της Μαρίας Ευθυμίου, μνήμες ζωής και δυνάμεις που την οδήγησαν με πάθος στην  μελέτη της Ιστορίας.

Μιας Επιστήμης που συνδέεται με την μνήμη και τον χρόνο, τους ακούραστους συντρόφους του ατομικού και ομαδικού ταξιδίου όλων μας!!!

(φύλλο εφημερίδας 12-11-2018)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις