Κι αν δεν έχετε, ελάτε να υιοθετήσετε!

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Παιχνίδια με τους σκύλους μας στο πάρκο

 

Την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018, ο Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού και η Ζω.Φι.Ψυ. (Φιλοζωική Ένωση Προστασίας Αδέσποτων Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού) διοργανώνουν μια γιορτή αφιερωμένη στους μικρούς τετράποδους φίλους μας και στην υπεύθυνη υιοθεσία, η οποία θα λάβει μέρος στο Άλσος Πουλάκη της Φιλοθέης, από τις 10 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι.

 

 

 

Όπως μας πληροφόρησαν η κυρία Βερροιοπούλου και η κυρία Ιωαννίδου από τη ΖΩΦΙΨΥ, θα είναι μια ξεχωριστή μέρα, για μια ευχάριστη βόλτα με τον αγαπημένο μας σκύλο ή και χωρίς, σ’ ένα όμορφο μέρος, όπου μας περιμένουν διαδραστικά παιχνίδια, επιδείξεις, φαγητό και πολλές εκπλήξεις.

Για όποιον δεν έχει τη χαρά να έχει σκύλο, είναι μια ευκαιρία να ενεργοποιηθεί η θέλησή του και να γνωριστεί με κάποια από τα αδέσποτα του δήμου που αναζητούν οικογένεια και είναι έτοιμα να τον συντροφεύσουν.

Η Ζω.Φι.Ψυ. προωθεί και ενθαρρύνει το πρόγραμμα υιοθεσίας αδέσποτων ζώων της πόλης μας και μας συστήνει περίπου 40 υποψήφιους φίλους μας, σκύλους και γάτες στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.zofipsy.com.  Ένας από αυτούς μπορεί σύντομα να γίνει το νέο μέλος της οικογένειάς σας!

Περίπου 20 από τους τετράποδους φίλους μας θα είναι παρόντες στη γιορτή, κουτάβια και μεγαλύτερα, τα οποία θα μας κρατήσουν συντροφιά και θα είναι διαθέσιμα για επί τόπου υιοθεσία. Ανάμεσα σ’ αυτούς, η Τρούντη, η Βενίτα, ο Μπλούη, κα. Όλα τα σκυλάκια είναι εμβολιασμένα, αποπαρασιτωμένα, στειρωμένα (όσα είναι στην κατάλληλη ηλικία) και διαθέτουν ηλεκτρονική ταυτότητα (chip).

Επίσης θα είναι διαθέσιμα προς υιοθεσία και τα δύο θηλυκά κουτάβια, οι αδερφές Εβίτα και Ιφιγένεια, τα οποία σώθηκαν από εθελοντές διασώστες και με τη συνδρομή της ΖΩΦΙΨΥ, το περασμένο καλοκαίρι, από τον υπόνομο –  φρεάτιο όπου είχαν πεταχτεί, έξω από το S/M Σκλαβενίτης στο Νέο Ψυχικό (φύλλο εφημερίδας 706, 7-9-2018). Τα δυο υπέροχα κουταβάκια είναι ακόμα υπό την εποπτεία του κτηνιάτρου έτσι ώστε να τους δοθεί η κατάλληλη όχι μόνο θεραπευτική αλλά και ψυχολογική αγωγή.

 

 

Και βέβαια το άλμπουμ της ΖΩΦΙΨΥ θα είναι διαθέσιμο για να δείτε και τους υπόλοιπους τετράποδους φίλους μας, που αν και δεν θα είναι παρόντες στη γιορτή, ψάχνουν κι αυτοί μια οικογένεια.

 

Εθελοντές φροντιστές, εκπαιδευτές και ειδικοί συμπεριφοράς θα βρίσκονται στο Άλσος Πουλάκη για να αναδείξουν τις προσωπικότητες των αδέσποτων ζώων, να λύσουν κάθε απορία για την υπεύθυνη κηδεμονία και να μας βοηθήσουν να διαλέξουμε τον κατάλληλο για εμάς σκύλο.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει τις δράσεις:

  • Παίζουμε όλοι μαζί με κλίκερ
  • Agility – Αγώνες μετ’ εμποδίων για σκύλους
  • Παιχνίδια με τον σκύλο μας (κόλπα, φρίσμπι, χορός με σκύλο)
  • Εκπαίδευση Σκύλου Καλού Πολίτη
  • Πρώτες βοήθειες για τετράποδα
  • Γνωρίζουμε τους σκύλους προς υιοθεσία & αναλύουμε τη συμπεριφορά τους
  • Μαθαίνουμε τη «γλώσσα του σκύλου» και καταλαβαίνουμε τι θέλει να μας πει

Δώστε λοιπόν μια ευκαιρία ζωής, υιοθετώντας ένα ζώο της πόλης μας.

(Σε περίπτωση έντονης βροχής η εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή 25 Νοεμβρίου).

(φύλλο εφημερίδας 12-11-2018)

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις