Ακόμα μια σπείρα που λήστευε βενζινάδικα στα Βόρεια Προάστια, εξαρθρώθηκε από την Ασφάλεια Αττικής

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Γράφει ο Νίκος Μενεμενόγλου

Ακόμα μια από τις πολλές σπείρες που λήστευαν βενζινάδικα, εξαρθρώθηκε.

Η συγκεκριμένη συμμορία ήταν πιο επικίνδυνη από την προηγούμενη που είχε  που είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος των βενζινοπωλών στα Βόρεια Προάστια και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή του Δήμου Φιλοθέης- Ψυχικού, Χαλανδρίου, Χολαργού-Παπάγου και Αγίας Παρασκευής.

Η Ασφάλεια υποστήριξε από την αρχή, ότι ήταν θέμα ημερών η σύλληψη των δραστών γιατί οι δράστες ήταν γνωστοί για την δράση τους και αναγνωρίστηκαν  από τα βίντεο παρακολούθησης. Ύστερα λοιπόν από πληροφορίες που έφτασαν στα «αυτιά»  της αστυνομίας, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, με τη συνδρομή αστυνομικών της Άμεσης Δράσης και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, συνέλαβαν τελικά στο Νέο Ψυχικό και πιο συγκεκριμένα στην λεωφόρο Μεσογείων τρείς άντρες ημεδαπούς κατοίκους Ζεφυρίου Αττικής και μία γυναίκα, όλοι τους ηλικίας σχεδόν 35 ετών. Και όπως γίνεται συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις, κατά την ανάκριση προέκυψαν  και άλλα μέλη της σπείρας τα οποία ήδη καταζητούνται.

Η δράση τους όμως δεν περιοριζόταν μόνο στα βενζινάδικα αλλά και σε λοιπές επιχειρήσεις όπως μίνι μάρκετ. Οι δράστες με την απειλή όπλων και μαχαιριών, ακινητοποιούσαν υπαλλήλους και πελάτες, αφαιρούσαν τις εισπράξεις από τα ταμεία, κινητά τηλέφωνα και εμπορεύματα.

Από τη έρευνα, εξιχνιάσθηκαν τρείς ακόμα ληστείες σε Ασπρόπυργο, Κόρινθο και Κιάτο.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε  δικογραφία και οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

(φύλλο εφημερίδας 12-11-2018)

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις