Τροχαίο με παραλίγο θύματα μητέρα και μωρό

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Μηχανάκι μικρού κυβισμού, προκάλεσε  καραμπόλα, ευτυχώς χωρίς θύματα, το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής στην λεωφόρο Κηφισίας στο ύψος της Φιλοθέης.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, το μηχανάκι κινούνταν με υπερβολική ταχύτητα ανάμεσα από τα αυτοκίνητα που κινούνταν με κατεύθυνση την Αθήνα.

Ο οδηγός του δίκυκλου, έχασε την έξοδο κάτω από την γέφυρα στο ύψος του Υγεία που οδηγεί προς Φιλοθέη και Χαλάνδρι και αποφάσισε να στρίψει επιτόπου προς τα δεξιά,  κάνοντας μεγάλη παρανομία. Αυτοκίνητο που οδηγούσε νεαρή γυναίκα με το παιδί στο πίσω κάθισμα, τρόμαξε από την πορεία του δίκυκλου και έπεσε πάνω σε άλλο αυτοκίνητο, το οποίο με την σειρά του προσέκρουσε στην τσιμέντινη διαχωριστική νησίδα.

Ο οδηγός της μοτοσυκλέτας σταμάτησε να βοηθήσει και κάλεσε το ΕΚΑΒ καθότι η άτυχη γυναίκα εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητο μαζί με το μωρό, που ευτυχώς δεν έφυγε από το ειδικό κάθισμα λόγω της σύγκρουσης, ειδάλλως θα είχαμε τραγική κατάληξη. Ο οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου χτύπησε στο χέρι και τον αυχένα και χρειάστηκε να διακομισθεί και ο ίδιος στο ΚΑΤ μαζί με την γυναίκα και το μωρό. Ο νεαρός οδηγός του δίκυκλου, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα με την διαδικασία του αυτόφωρου ως υπαίτιος για το ατύχημα και τις σωματικές βλάβες προς τρίτους αλλά και για παρακώλυση συγκοινωνίας καθότι δημιουργήθηκε ουρά αυτοκινήτων.

(5 Οκτωβρίου 2018)

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like: