«Το έχω μετανιώσει» δηλώνει ο δολοφόνος του Βασίλη Φλώρου

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Εκατοντάδες κόσμου τον αποχαιρέτισαν στο νεκροταφείο Παπάγου

 

Σε κύκλωμα τοκογλύφων αποδίδει την πράξη του ο 51χρονος δολοφόνος και φίλος του φαρμακοποιού Βασίλη Φλώρου από τον οποίο είχε δανειστεί το ποσό των 300.000 ευρώ.

Ο κατηγορούμενος έδωσε λεπτομερέστατη απολογία, εμπλέκοντας και τρίτο πρόσωπο ως την αιτία της πράξης του.

 

Από την πλευρά της η Ασφάλεια Αττικής, υποστήριξε ότι σύλληψη ήταν εύκολη υπόθεση καθότι είχαν δει όλες τις κινήσεις από τις κάμερες και συνεπώς ήταν πολύ εύκολο να λύσουν το γρίφο και να φθάσουν στα ίχνη του. Από την ανάκριση  ατόμων τον συγγενικού περιβάλλοντος του θύματος προέκυψε ότι, οι μόνες διαφορές που είχε ο δράστης με το θύμα, ήταν οικονομικής φύσεως και αφορούσαν, τη μεν πρώτη σε αντιδικία με το ελληνικό δημόσιο σχετικά με την απόκτηση ενός οικοπέδου στην περιοχή Γλύστρα του Ν. Λακωνίας, η δε δεύτερη, στο δάνειο μεγάλου χρηματικού ποσού στον κατηγορούμενο. Ο κατηγορούμενος είχε ζητήσει από το Φλώρο να του δανείσει το χρηματικό ποσό των -300.000- ευρώ, καθώς αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα με την κατασκευαστική εταιρεία που διατηρούσε. Ο Φλώρος του έδωσε το ανωτέρω ποσό υπό μορφή τραπεζικών επιταγών, με τον όρο να του το επιστρέψει μέχρι τα τέλη τον έτους 2010, κάτι το οποίο και δεν έγινε.

Σχετικά με το πρωινό της αποτρόπαιης πράξης, δήλωσε ότι περίμενε τον Φλώρο να βγει από το σπίτι του, αφού πρώτα είχε περάσει από το φαρμακείο και ήταν κλειστό. Μόλις άνοιξε η γκαραζόπορτα πήγε στην πλευρά του οδηγού και πυροβόλησε πολλές φορές, ακόμα και όταν ο Φλώρος προσπάθησε να βγει και να διαφύγει.

Στην κηδεία του άτυχου φαρμακοποιού, που παραβρέθηκαν εκατοντάδες φίλοι και συμπολίτες μας,  όλοι είχαν να πουν έναν καλό λόγο. Υπήρξε άνθρωπος δοτικός και βοηθούσε όποιον είχε ανάγκη. Τα δύο του παιδιά και η γυναίκα του ήταν συντετριμμένοι από το φονικό και έκλαιγαν συνεχώς για τον άδικο τρόπο που έφυγε ο άνθρωπός τους. Τα «Τοπικά Νέα» εύχονται κουράγιο στην οικογένεια του εκλιπόντος Βασίλη Φλώρου.

(5 Οκτωβρίου 2018)

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like: