Νέα γραφεία για την τοπική της Νέας Δημοκρατίας

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των νέων γραφείων της Δημοτικής τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας Φιλοθέης-Ψυχικού, την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018  και ώρα 8.00 μ.μ.

Τα γραφεία της ΔΗΜ.Τ.Ο. μετακινήθηκαν από τον Φάρο του Νέου Ψυχικού στη Φιλοθέη, εντός του Εμπορικού Κέντρου Φιλοθέης, στη συμβολή των οδών Θράκης 2 και Καποδιστρίου (Τηλ. 213-0421047).

Τα εγκαίνια πραγματοποίησε ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωστής Χατζηδάκης, Βουλευτής Β´ Αθηνών, ο οποίος μίλησε με θέρμη για τις προσπάθειες των νεοδημοκρατών του Δήμου αλλά και πανελληνίως, ενώ επιτέθηκε με δριμύτητα κατά της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα.

Το παρών στα εγκαίνια έδωσαν η Βουλευτής Επικρατείας Νίκη Κεραμέως, ο Βουλευτής Β’ Αθηνών Γιώργος Κουμουτσάκος, η Γραμματέας Σχέσεων, Κοινωνίας και Κόμματος Ζωή Ράπτη, οι υποψήφιοι Β’ Αθηνών Νίκος Κωστόπουλος και Μανώλης Γραφάκος, οι Αργύρης Ντινόπουλος,  Σπηλιος Λιβάνιος, Παπαθανασίου, Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος η Πρόεδρος της Β΄3 ΝΟΔΕ Φαίνη Χατζηαθανασιάσου, ο Δήμαρχος Παντελής Ξυριδάκης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνα Αλεξοπούλου, η Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γαβριέλα Χριστοδούλου, οι Αντιδήμαρχοι Κατερίνα Πετρίτση Μουράντ, Βύρωνας Σαμαρόπουλος,

Μάρω Τρέζου και Άλκης Γάτος, η Αντιπρόεδρος της ΔΗΚΕΦΙΨ Σόφη Ζαφρακοπούλου, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης κ. Παντελής Χαροκόπος, οι ανεξάρτητοι σύμβουλοι Δημήτρης Γαλάνης και Γιώργος Παπαχρόνης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Έλση Δημουλά, Νίκος Κανελλάκης, Γιάννης Δελακουρίδης, Ελένη Ζέππου-Χαρλαύτη και Αλίκη Γκιζελή, η Πρόεδρος της Κοινότητας Νέου Ψυχικού Νένα Πασσά, ο τέως Δήμαρχος Νέου Ψυχικού Θάνος Βεζυργιάννης, ο τέως Δήμαρχος Χαλανδρίου Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος, η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ψυχικού Κική Βλουτόγλου, φορείς από το Δήμο, Πρόεδροι συλλόγων, πολλά μέλη και φίλοι της Νέας Δημοκρατίας.

Με το πέρας των εγκαινίων, ακολούθησε κοκτέιλ τον κήπο του Cafe & Lounge Sablo, στη Φιλοθέη.

Η πρόεδρος Ζίνα Μπαμπή και τα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ε Φιλοθέης-Ψυχικού, ευχαρίστησαν τους παρευρισκομένους για την αθρόα προσέλευσή τους και τους κάλεσε σε νέους δυναμικούς αγώνες.

 

 

 

(5 Οκτωβρίου 2018)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις