Καζανέματα και γιορτή τσικουδιάς από τον «Ο ΜΙΝΩΣ»

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Ο Σύλλογος Κρητών Νέου Ψυχικού-Ψυχικού-Φιλοθέης «Ο ΜΙΝΩΣ» (Θεμιστοκλέους 59, Νέο Ψυχικό, τηλ.: 210 6748 761), διοργανώνει και φέτος για 6η συνεχόμενη χρονιά τη γιορτή τσικουδιάς. Η εκδήλωση θα λάβει μέρος το Σάββατο 13 Οκτωβρίου και ώρα 18:00, στο Αθλητικό Κέντρο Νέου Ψυχικού (Ρ. Φεραίου & Μπουμπουλίνας) και πρόκειται για τη μεγαλύτερη από τις εκδηλώσεις που πραγματοποιεί ο Σύλλογος, καθόσον προσελκύει Κρήτες, και όχι μόνο, και πέρα των ορίων του Δήμου.

Η Πρόεδρος και τα μέλη του Συλλόγου, προσκαλούν όλα τα μέλη και τους φίλους τους να διασκεδάσουν με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα,  με χορό, με τραγούδι, με αναφορές στον Κρητικό πολιτισμό μέσα από τα κείμενα των Β. Κορνάρου, Γ. Χορτατζή, Ν. Καζαντζάκη και μουσικές από την κρητική λαϊκή και σύγχρονη παράδοση της Κρήτης.

Θα χορέψουν τα χορευτικά κρητικών και παραδοσιακών χορών με δασκάλους τους Σ. Καλογερόπουλο και Τ. Ηλία.

Ο Σύλλογος δηλώνει ότι έχει διοργανώσει μια βραδιά αξέχαστη, όπου εσείς φέρνετε την καλή σας διάθεση και το κέφι σας ώστε να δείτε πως γίνεται το καζάνισμα, να πιείτε τσικουδιά, να φάτε και να χορέψετε με ζωντανή μουσική και τραγούδι.

Θα υπάρχουν σουβλάκια και αναψυκτικά και επιπλέον η παραδοσιακή κρητική ταβέρνα Ρέθεμνος θα μαγειρέψει το παραδοσιακό κρητικό γαμοπίλαφο. Παράλληλα θα υπάρχουν διαφόρων ειδών κρητικά προϊόντα σε χαμηλές τιμές.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την Πρόεδρο κυρία  Νατάσα Αγγελάκη, στα τηλ:. 210 6748 761 & 693 7475 107.

(5 Οκτωβρίου 2018)

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις