Το Ψυχικό στο μάτι των ληστών

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σε δώδεκα έφτασαν αισίως οι διαρρήξεις πολυτελών οικιών και περιβαλλόντων ιδιόκτητων χώρων στο Ψυχικό. Όλες οι κλεψιές έγιναν τον από 16 έως και 1η Σεπτέμβρη και βέβαια κατά την διάρκεια απουσίας των ιδιοκτητών σε διακοπές. Οι κλέφτες άρπαξαν κυριολεκτικά ότι βρήκαν. Από ξύλα για το τζάκι, μέχρι χρυσαφικά, ρούχα,  ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές.

Οι καταγγελίες θορύβησαν την Ασφάλεια Αττικής που σύστησε ειδική ομάδα για την εξέταση των εισβολών στα σπίτια. Η έρευνα συγκεντρώνεται στο κατά πόσο λειτούργησαν τα ακριβά συστήματα ασφαλείας που διαθέτουν μερικές οικίες και στις περιπτώσεις που αυτά δεν ενεργοποιήθηκαν, αλλά και στον εσωτερικό έλεγχο των οικιών για τυχόν κρυφές κάμερες που μπορεί να τοποθέτησαν οι κλέφτες. Επίσης, πραγματοποιείται έλεγχος για αποτυπώματα και dna.

Οι αστυνομικοί είναι σίγουροι ότι πρόκειται για μία και μόνο ομάδα σε χτύπημα με ημερολογιακό προσδιορισμό που αφορούσε λίγες μόνο ημέρες, λόγω των διακοπών του καλοκαιριού. Πιθανολογείται ότι οι οικίες παρακολουθούντο. Το τελευταίο χτύπημα έγινε τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής.

5 Σεπτεμβρίου 2018

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like: