Αρχαία για όλους!

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σε πείσμα αυτών που υποστηρίζουν πως τα Αρχαία Ελληνικά είναι δύσκολα και δυσνόητα και πως η εκμάθησή τους δεν έχει καμία χρησιμότητα και αξία στις ημέρες μας, η Ελληνική Αγωγή, με συνεχή παρουσία στο χώρο από το 1994, επιμένει στην διδασκαλία των Αρχαίων Ελληνικών σε παιδιά από 3 κιόλας ετών!

Στα προσχολικά τμήματα, τα παιδιὰ έρχονται σε επαφὴ με την Αρχαία Ελληνικὴ γλώσσα μέσα απὸ την διδασκαλία των μύθων του Αισώπου και την δραματοποίησή τους. Τα παιδιά του δημοτικού δημιουργούν διαλόγους στα Αρχαία Ελληνικά, ενώ ξεκινούν ετυμολογία συνδυασμό προφορικού και γραπτού λόγου. Οι έφηβοι διδάσκονται φιλοσοφικά κείμενα πάντοτε στα Αρχαία Ελληνικά, ενώ καλύπτονται τα κενά που αφήνει συχνά η σχολική εκπαίδευση στην διδασκαλία της γλώσσας.

Σε όλα τα επίπεδα, τα παιδιά διδάσκονται την Ιστορία και την Ελληνική Παράδοση. Τα οφέλη στη γλωσσική και γνωστική ανάπτυξη των παιδιών είναι πολλαπλά και αποδεδειγμένα. Εκείνο όμως που ενδιαφέρει περισσότερο από όλα τους καθηγητές της Ελληνικής Αγωγής, είναι να αποδείξουν πως τα Αρχαία Ελληνικά είναι μία υπέροχη, ζωντανή, πανέμορφη γλώσσα που θα βοηθήσει τα παιδιά να αναπτύξουν τον προφορικό και γραπτό λόγο, να εκφράζονται σωστότερα, να σκέπτονται με λογική και ειρμό και να αποκτήσουν αρχές, αξίες και υγιή πρότυπα που θα τους καθοδηγήσουν σε όλη τους τη ζωή, ανεξαρτήτως του κλάδου που θα αποφασίσουν να ακολουθήσουν.

Στις 10 Σεπτεμβρίου, στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί ομιλία με τίτλο: “Τα οφέλη των Αρχαίων Ελληνικών στα παιδιά, σήμερα” με ελεύθερη είσοδο.

Στην Ελληνική Αγωγή λειτουργούν παράλληλα τμήματα ενηλίκων, καθώς και μαθήματα μέσω διαδικτύου (e-classes.) Οι εγγραφές ξεκίνησαν!

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗ

Λ. Κηφισίας 125, Αθήνα, 210.5221314

info@ellinikiagogi.gr, Ellinikiagogi.gr

(Φύλλο εφημερίδας 5 Σεπτεμβρίου 2018)

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις