160 παιδιά δωρεάν στις κατασκηνώσεις

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Για μία ακόμα χρονιά υλοποιείται στον Δήμο μας μέσω της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας το πρόγραμμα φιλοξενίας παιδιών οικογενειών που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να επωμισθούν τα έξοδα φιλοξενίας των παιδιών τους σε παιδικές κατασκηνώσεις.

Έτσι για ένα ακόμα καλοκαίρι οι μικροί μας κατασκηνωτές θα βρεθούν στις Αφίδνες Αττικής για δεκαπέντε ημέρες  ξένοιαστων διακοπών.

Περίπου 160 παιδιά από το Δήμο μας, ηλικίας 8-16 ετών, που κατέθεσαν σχετική αίτηση στη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού, μαζί με έμπειρους ομαδάρχες και με αρχηγό το Λευτέρη  Παπαμιχαήλ, θα κατασκηνώσουν από 15 έως 31 Ιουλίου στον ¨Παράδεισο του Παιδιού» στις Κατασκηνώσεις Ασημακοπούλου.

Με δημιουργικές δραστηριότητες, αθλήματα, παιχνίδια, κολύμβηση και πλούσιες ψυχαγωγικές εκδηλώσεις τα παιδιά θα μάθουν μα κυρίως θα νιώσουν τη χαρά της ομαδικότητας και της φιλίας.

Σκοπός της κατασκήνωσης είναι να φέρει τα παιδιά κοντά στη φύση, να τα ξεκουράσει από τα μαθήματα, να τα βοηθήσει να αποβάλουν το άγχος του σχολείου και να τους αποκαταστήσει την ψυχική τους ηρεμία με τη ψυχαγωγία και τη χαρά που προσφέρουν οι καλοκαιρινές διακοπές.

Ευχόμαστε να περάσουν υπέροχα !!!!!

Καλό καλοκαίρι !!!!

(Φύλλο εφημερίδας 3 Ιουλίου 2018)

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις