4ο Marmalade Festival

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το 4ο Marmalade Festival που πραγματοποιήθηκε με τη συνδιοργάνωση της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού και του Κέντρου Κοινωνικής Φροντίδας Ατόμων με νοητική υστέρηση «Εστία»  αλλά και με την συμμετοχή 15 τοπικών συλλόγων και γυναικείων οργανώσεων, ολοκληρώθηκε την Κυριακή 20 Μαΐου με την βράβευση της πιο εύγευστης και πρωτότυπης μαρμελάδας καθώς και της καλύτερης παρουσίας.

H κριτική επιτροπή που αποτελούταν από τον Δήμαρχο κύριο Παντελή Ξυριδάκη, τον pastry chef των ζαχαροπλαστείων Despina-Μιλφέιγ κύριο Χρήστο Μπαλατσούκα, του ζαχαροπλαστείου ΟΛΥΡΑ κύριου Ηλία Νίκολα, γεύτηκαν τις μοναδικές χειροποίητες γεύσεις από όλους του Συλλόγους που συμμετείχαν και έδωσαν τα εξής βραβεία:

Α΄ βραβείο εύγευστης μαρμελάδας στον Σύλλογο Κρητών Φιλοθέης-Ψυχικού «Ο Μίνως» για τη μαρμελάδα κολοκύθα.
Β΄ βραβείο εύγευστης μαρμελάδας στην Επιτροπή Νεότητας Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού για τη μαρμελάδα μήλο-κανέλα-τζίντζερ.
Α’ βραβείο πρωτότυπης γεύσης στον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Σχολείου για τη μαρμελάδα ντοματάκι-ρακή.
Α’ βραβείο καλύτερης διακόσμησης τραπεζιού ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Σχολείου.
Β’ βραβείο καλύτερης διακόσμησης η Ομάδα Καφενείου.
Τα βραβεία διακόσμησης δόθηκαν από τις décoratrices Έλενα Δημητροπούλου και Ανθούλα Βαμβουνέλλη.

Το 4o Marmalade Festival τίμησαν με την παρουσία τους η Πρώτη κυρία της χώρας κυρία Σίσσυ Παυλοπούλου, ο Δήμαρχος κύριος Παντελής Ξυριδάκης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κυρία Αικατερίνη Αλεξοπούλου, η Πρόεδρος του ΟΚΑΠΑ κυρία Λάβδα, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Νατάσα Αγγελάκη, Μάρω Τρέζου, Κατερίνα Πετρίτση-Μουράντ, Βύρων Σαμαρόπουλος, Άλκης Γάτος, η αντιπρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Φ.Ι.Ψ. κυρία Ζαφρακοπούλου, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Νεότητας Λεωνίδας Παπαγεωργίου, η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Νέου Ψυχικού κυρία Πασσά, η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Ψυχικού κυρία Εβελίνα Παλτζόγλου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Έλση Δημουλά και Άννα Κούμπα. Στο 4o Marmalade Festival βρέθηκε ο Σύλλογος Γυναικών «Ιωνίδες», ο Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ψυχικού καθώς και πολλοί ακόμη φίλοι και συνεργάτες.

Η Πρόεδρος του Δ.Σ. της Εστίας Έφη Προκοπάκη εξέφρασε τις θερμότερες ευχαριστίες της σε όλους όσους συμμετείχαν και υποστήριξαν με ευαισθησία και αγάπη το 4ο Marmalade Festival που είχε στόχο την συγκέντρωση χρημάτων για την επόμενη Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης για παιδιά με νοητική υστέρηση.

(Από το φύλλο εφημερίδας 2 Ιουνίου 2018)

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις