Εορτασμός Εθνικής Επετείου

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Την Πέμπτη 25ηΟκτωβρίου, θα πραγματοποιηθούν ομιλίες για το νόημα  της Εθνικής εορτής στα σχολεία της Δημοτικής Κοινότητας Ψυχικού. Για τα σχολεία της Φιλοθέης και του Νέου Ψυχικού, οι ομιλίες θα γίνουν την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου.
Τα σχολεία της Κοινότητας του Ψυχικού θα είναι κλειστά την Παρασκευή.

Κλειστές επίσης θα παραμείνουν και όλες οι υπηρεσίες του Δήμου λόγω της εορτής του πολιούχου Ψυχικού, Αγίου Δημητρίου την 26η Οκτωβρίου περιλαμβανομένων και αυτών που εδρεύουν σε Φιλοθέη και Νέο Ψυχικό καθώς και των ΚΕΠ.

Η κατάθεση στεφάνων θα πραγματοποιηθεί και στις τρείς Κοινότητες μετά την δοξολογία και την εκφώνηση του Πανηγυρικού στους Ιερούς Ναούς και συγκεκριμένα για το Ψυχικό στο Ηρώο, στο Μνημείο Ηρώων (Α΄πλατεία), για την Φιλοθέη, στο Μνημείο Ελευθερίας στην οδό Αγίας Φιλοθέης και Στρατηγό Βεντήρη και για το Νέο Ψυχικό στην Πλατεία της Αγίας Σοφίας.

Η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου των σχολείων, των σωματείων και των συλλόγων, θα γίνει στην Φιλοθέη στην λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου στις 12.00μμ. με 34 συμμετοχές. Υπεύθυνη για τον εορτασμό είναι η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού κυρία Μάρω Τρέζου.

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις