6η Γιορτή Τσικουδιάς

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

 

Την 6η γιορτή Τσικουδιάς γιορτάσαμε το Σάββατο 13 Οκτωβρίου στο Αθλητικό Κέντρο του Νέου Ψυχικού. Την γιορτή διοργάνωσε, όπως κάθε χρόνο, ο Σύλλογος Κρητών «ΜΙΝΩΣ».

 

 

 

 

 

Είναι μια γιορτή όπως μας δήλωσε η Πρόεδρος του Συλλόγου και Αντιδήμαρχος κυρία Νατάσα Αγγελάκη που σκοπό έχει να  «καλωσορίσει» το φθινόπωρο, να «ξυπνήσει» μνήμες, να «συστήσει» στους νέους το έθιμο του ρακοκάζανου και την… τέχνη της απόσταξης της τσικουδιάς και γενικώς να συναντηθούν τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου και να περάσουν μια όμορφη βραδιά.

 

 

Πρόκειται για την μεγαλύτερη σε κόσμο γιορτή που διοργανώνει σύλλογος με τους καλεσμένους να ξεπερνούν τα διακόσια άτομα.

 

 

 

 

 

 

Το παρών έδωσαν ο Βουλευτής Β΄Αθηνών και Αντιπρόεδρος της Ν.Δ. κ. Κωστής  Χατζηδάκης, η κυρία Ζωή Ράπτη Γραμματέας Σχέσεων Κοινωνίας – Κόμματος της Ν.Δ., ο Δήμαρχος Παντελής Ξυριδάκης, η Πρόεδρος του Δ.Σ. κυρία Κατερίνα Αλεξοπούλου, η Πρόεδρος του ΟΚΑΠΑ κυρία Νέλλη Λάβδα, οι  αντιδήμαρχοι κ.κ. Μάρω Τρέζου, Βύρων Σαμαρόπουλος, η αντιπρόεδρος της ΔΗΚΕΦΙΨ Σόφη Ζαφρακοπούλου, οι  δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Γαλάνης Δημήτρης, Δελακουρίδης Γιάννης, Κανελάκης Νίκος, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου και φορείς της πόλης μας.

Ζωντανή μουσική με την εθελοντική συμμετοχή των Δώρα Σουμπασουδάκη στο τραγούδι και την Βασιλική Τσιμπούκη στο πιάνο.

 

 

 

 

 

 

 

Συμμετείχε επίσης με παραδοσιακές φορεσιές το χορευτικό του Συλλόγου με τον καθηγητή κ. Στάθη Καλογερόπουλο. Στο χώρο της εκδήλωσης στήθηκαν επίσης κάρβουνα από το σουβλατζίδικο «Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ» και καζάνια για παραδοσιακούς μεζέδες από την κρητική ταβέρνα «ΡΕΘΕΜΝΟΣ».

 

 

 

 

Η τσικουδιά ήταν εξαίρετη και δεν έμεινε ούτε σταγόνα.
Το κρητικό γλέντι κράτησε έξι ώρες και όλοι έδωσαν ραντεβού για του χρόνου!

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις